PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال لينك پس از خريد

kamiar3712
06-19-2010, 02:50 PM
با سلام خدمت دوستان.من به دنبال كامپوننتي براي ارسال لينك دانلود مقاله پس از پرداخت موفق از بانك مي گردم.با ويرچوال مارت فارسي و جوملا 1.5 كار كردم.متشكر مي شوم منرا را هنمايي كنيد.اين امكان در ويرچوال مارت وجود ندارد.
سايت نمونه:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> GEO82_21
اگر در اين صفحه در &quot;خرید اصل مقاله &quot; ايميل و مشخصات حساب را وارد كنيد مقاله خريداري و به ايميل ارسال مي شود و براي مدت محدودي قابل دانلود از سايت مي باشد.

**
هایپرلینک حذف شد

reka
06-22-2010, 03:45 AM
سلام

در الحاقات bridge کننده ی CB و Download Manager ها کمی جستجو کنید، احتمالا باید چنین چیزی باشه.

یا علی

kamiar3712
06-22-2010, 03:19 PM
ميشه CB و Download Manager مناسب معرفي كنيد.من چيز مناسب پيدا نكردم كه اين كار را انجام بده و با ماژول بانك سامان بتونم مچش كنم!!
و آيا ميشه فهميد كه يك سايت مثل سايت سيويليكا (civilica.com) با تكنولوژي جوملا كار شده و يا خير؟

** ارسالهای شما یکی شد

reka
06-23-2010, 04:45 AM
سلام

ظاهرا شما جستجو نکردید. CB خودش یک کامپوننت هست بنام Community Builder

کامپوننت زیر دقیقا کاری که شما میخواید رو انجام میده:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سایت civilica از php nuke استفاده کرده.
برای سازگاری با درگاه بانک سامان هم باید خودتون یا شخص دیگری کدنویسی در کامپوننت انجام بده.

یا علی

kamiar3712
06-23-2010, 04:23 PM
با سلام.منظور من از CB مناسب ورژن اين كامپوننت بود.كه با نسخه جوملاي من سازگار باشد و من از كامپوننت مركز دانلود Remository هم استفاده كردم كه چندان جالب نبود.بسيار از جوابتون متشكرم.
لطف ميفرماييد از كجا مي توان تكنولوژي يك سايت را متوجه شد و نظرت راجع به php nuke را مي تونم بدونم؟
من اين كامپوننت را دانلود و امتحان مي كنم.مرسي

لطفا مي گوئيد اين dms را چگونه از سايت جوملا مي توان دانلود كرد؟
پيغام زير را نمايش مي دهد:
This extension has been unpublished for the following reason: No GPL license

** دو ارسال شما یکی شد

علیرضا
06-23-2010, 09:23 PM
لطفا مي گوئيد اين dms را چگونه از سايت جوملا مي توان دانلود كرد؟
پيغام زير را نمايش مي دهد:
This extension has been unpublished for the following reason: No GPL license

سلام
تنها الحاقات عضو لیسانس GPL می تونن در سایت joomla.org باشن.
این الحاق خودشو از GPL خارج کرده، برای همین دیگه نمایش داده نمی شه!
یا علــــــــــی

kamiar3712
06-24-2010, 03:26 AM
لطف ميفرماييد از كجا مي توان تكنولوژي يك سايت را متوجه شد و نظرت راجع به php nuke را مي تونم بدونم؟
چگونه می تونم dms و docman فارسی را دانلود کنم؟اگه کسی لینک داره لطفا اطلاع بده.

علیرضا
06-24-2010, 02:08 PM
سلام

از خیلی جاها ! از سورس صفحه، از ظاهر سایت و...

چگونه می تونم dms و docman فارسی را دانلود کنم؟اگه کسی لینک داره لطفا اطلاع بده.
Docman نسخه جدیدش تجاریه و از DMS هم اطلاعی ندارم!

یا علــــــــــی

kamiar3712
06-27-2010, 01:15 PM
از راهنمايي همه دوستان متشكرم.اما من هنوز مشكلم حل نشد.كلي كامپوننت امتحان كردم اما هنوز جوابي نگرفته ام.
1) يك كامپوننت براي ارسال لينك دانلود مقاله پس از پرداخت موفق از بانك مي گردم
2) من با فرم سازها خيلي مشكل دارم.همه اونها را امتحان كردم اما يك فرم نتيجه نديدم.يك راهنماي فارسي مي خواستم كه فرم را در برنامه فراخواني كنم.

reka
06-28-2010, 01:39 PM
سلام

1- تمامی الحاقات زیر نیاز شما رو براورده میکنند (پس از پرداخت هزینه، امکان دانلود رو به کاربر میدن حتی با امکاناتی بیشتر...)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

تنها کاری که باید بکنید سازگاری با درگاه بانک سامان است.

2- لطفا بصورت مشروح و با ذکر جزییات مشکل، در تاپیک جدید مطرح کنید.

یا علی

kamiar3712
06-28-2010, 02:55 PM
خسته نباشيد.دوست عزيز از لينك هاي ارسالي فقط Pay to Download XT قابل دانلود بود.مرسي

reka
06-29-2010, 04:12 AM
سلام

بقیه ی موارد تجاری هستند و باید خریداری کنید تا لینک دانلود به شما داده بشه.

یا علی

kamiar3712
06-30-2010, 10:49 AM
بله مشخص است.

kamiar3712
07-12-2010, 06:50 AM
با سلام.دوستان من به نتايج كمي رسيدم.در صورت كامل شدن در اينجا قرار ميدهم اما دوستان هم اگر به نتايج قابل اعتمادي رسيدند لطفا مطرح كنند.با تشكر

navibd
07-12-2010, 10:13 AM
ممنون میشیم اگه وقتی کامل شد اطلاعاتتو با همه در میون بذاری....