gigileh
06-20-2010, 11:53 AM
سلام میخوام جوملا رو نصب کنم روی هاستم
هاست من دایرکت ادمین هستش (لینوکس) هنگام اکسترکت کردن پیغام زیر رو میده
Either your request was invalid or the program hasn't completed your request.
Please notify the server admin
علتش چیه
و باید چیکار کنم که مشکل حل بشه
البته بگم قبلا روی هاستم جوملا نصب بود و مشکلی نداشتم ولی از سایت tcshop.ir یا همان الماس سی ام اس
کامپوننت رو خریداری کردم و ایشون برای نصب کامل دوباره جوملا رو پاک کردن اما الآن وقتی که میخوان آقای عابدی پور نصب کنن این پیغام بالا رو میده و میگن که سرور ویروسی هستش از شما تقاضا و خواهش دارم که بفرمایید دقیقا مشکل از کجاست آیا مشکل از سرور هستش و باید ایشون چیکار کنن تا بتونن درست نصب کنند
من فکر میکنم که ایشون این فروشگاه رو یه جایی نصب داشتن و میخوان کل فروشگاه رو الآن بیارن روی هاست من البته از اطلاعات فکر کنم بک آپ گرفتن
لطفا راهنمایی کنید
هاست من دایرکت ادمین هستش (لینوکس) هنگام اکسترکت کردن پیغام زیر رو میده
Either your request was invalid or the program hasn't completed your request.
Please notify the server admin
علتش چیه
و باید چیکار کنم که مشکل حل بشه
البته بگم قبلا روی هاستم جوملا نصب بود و مشکلی نداشتم ولی از سایت tcshop.ir یا همان الماس سی ام اس
کامپوننت رو خریداری کردم و ایشون برای نصب کامل دوباره جوملا رو پاک کردن اما الآن وقتی که میخوان آقای عابدی پور نصب کنن این پیغام بالا رو میده و میگن که سرور ویروسی هستش از شما تقاضا و خواهش دارم که بفرمایید دقیقا مشکل از کجاست آیا مشکل از سرور هستش و باید ایشون چیکار کنن تا بتونن درست نصب کنند
من فکر میکنم که ایشون این فروشگاه رو یه جایی نصب داشتن و میخوان کل فروشگاه رو الآن بیارن روی هاست من البته از اطلاعات فکر کنم بک آپ گرفتن
لطفا راهنمایی کنید