PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در هاست هنگام نصب

gigileh
06-20-2010, 11:53 AM
سلام میخوام جوملا رو نصب کنم روی هاستم
هاست من دایرکت ادمین هستش (لینوکس) هنگام اکسترکت کردن پیغام زیر رو میده

Either your request was invalid or the program hasn't completed your request.
Please notify the server admin
علتش چیه
و باید چیکار کنم که مشکل حل بشه
البته بگم قبلا روی هاستم جوملا نصب بود و مشکلی نداشتم ولی از سایت tcshop.ir یا همان الماس سی ام اس
کامپوننت رو خریداری کردم و ایشون برای نصب کامل دوباره جوملا رو پاک کردن اما الآن وقتی که میخوان آقای عابدی پور نصب کنن این پیغام بالا رو میده و میگن که سرور ویروسی هستش از شما تقاضا و خواهش دارم که بفرمایید دقیقا مشکل از کجاست آیا مشکل از سرور هستش و باید ایشون چیکار کنن تا بتونن درست نصب کنند
من فکر میکنم که ایشون این فروشگاه رو یه جایی نصب داشتن و میخوان کل فروشگاه رو الآن بیارن روی هاست من البته از اطلاعات فکر کنم بک آپ گرفتن
لطفا راهنمایی کنید

mersad
06-20-2010, 12:42 PM
سلام
دایرکت ادمین با لینوکس خیلی تفاوت داره
اموزش نصب جوملا روی دایرکت ادمین رو از اینجا مطالعه کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نام کامپوننتی که برای نصبش باید جوملا از اول نصب میشد رو بگید ؟!!! :o :angel: :o
هاست رو کاملاً پاک کنید و از ابتدا سعی کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

gigileh
06-20-2010, 01:03 PM
نام کامپوننت ویرچومارت 1.1.14 هستش البته جوملا نصب بود و همینطور این کامپوننت اما آقای عابدی پور گفتند برای اینکه ماژولها و سایر موارد مثل سایت خودشون تنظیمات و ماژولها بشه باید دوباره جوملا و کامپوننت نصب بشه من هم گفتم باشه الآن وقتی که میخوان نصب کنن میگن که هاست این اروری که قبلا گفتم رو میده و میگن که ویروس داره آیا اینچنین هست.
درضمن هاستم دایرکت ادمینه نه لینوکس

محمد محسنی
06-20-2010, 01:09 PM
سلام
برای خطای فوق دو مشکل ممکن است وجود داشته باشد
1- فایل شما ناقص آپلود شده باشد
که باید فایل را دوباره آپلود کنید
2- دایرکت ادمین شما در حال حاظر قابلیت اکسترکت کردن فایل های فشرده را نداشته باشد
که باید این موضوع را با مدیر سرورتون در میان بگذارید

یا حق