توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش فایل های فلش
فانوس66
06-21-2010, 04:10 PM
سلام
آیا می شه با کلیک بر روی یکی از گزینه های منو، به جای نمایش مطلب، یک فایل فلش اجرا بشه؟ چه جوری؟
ممنون
bodonoshir
06-21-2010, 04:44 PM
سلام شما می تونید از iframe استفاده کنید
یعنی یه فایل html بسازید و اون فایل فلش رو توش به کار ببرید بعد منو رو بسازید و آدرس فایل html رو وارد کنید
و به نمایش در می یاد
یا
می تونید فایل فلش رو توی یه مطلب بزارید
و منو رو یک مطب خاص بزارید و اون مطلب به نمایش در بیاد
یا علی
navibd
06-26-2010, 03:21 PM
چطور یه فایل فلش رو داخل مطلب بگذاریم ؟
و اینکه اگه سایزش بزرگ باشه چی؟
یا اینکه اصلا میشه یه صفحه وب طراحی کرد و اونو کامل گذاشت تو قسمت مطلب بدون نام نویسنده و تاریخ و ....
میدونم که میشه نام و تاریخ و چاپ و سایر گزینه ها رو حذف کرد ولی اینکه صفحه ساخته شده دقیقا فیت قالب بشه برام سئواله....
سلام
در ویرایشگر یک گزینه embed media داره که اجازه میده فایل فلش را با سایز دلخواه در محتوا قرار دهید
موفق باشید
فانوس66
06-28-2010, 08:22 PM
سلام
این قسمت embed media کجاست؟ چرا ما نمی بینیم؟
این گزینه در ویرایشگر شما وجود دارد
لطفا یک تصویر از ویرایشگر بزارید
موفق باشید
navibd
06-29-2010, 03:54 AM
منم پیدا نکردم!
ادیتور من tinyMCE هستش که فکر کنم پیشفرض جوملا هست.
توی این ادیتور هم وجود داره ؟
همه جاشم زیر و رو کردم
سلام
منم پیدا نکردم!
ادیتور من tinyMCE هستش که فکر کنم پیشفرض جوملا هست.
توی این ادیتور هم وجود داره ؟
همه جاشم زیر و رو کردم
قرار دادن فایل فلش در جوملا - embed media (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا اینکه اصلا میشه یه صفحه وب طراحی کرد و اونو کامل گذاشت تو قسمت مطلب بدون نام نویسنده و تاریخ و ....
مدیریت جوملا -> منوها -> mainmenu یا منوی دلخواه -> جدید -> لینک آور : نام و عنوان مستعار رو وارد کنید و در قسمت پارامترها -> آدرس لینک آور، آدرس صفحه موردنظر رو بدید.
یا علی
navibd
06-29-2010, 02:53 PM
این کارو امتحان کردم
اما صفحهای که باز میشه فیت نیستش و اگه صفحه ای که وارد میکنیم بزرگ باشه اسکرول در اسکرول میشه!
embeded media کجاست؟!!!
این کارو امتحان کردم
اما صفحهای که باز میشه فیت نیستش و اگه صفحه ای که وارد میکنیم بزرگ باشه اسکرول در اسکرول میشه!
شما پرسیدید چطور میشه صفحه موردنظر رو در قسمت مطلب گذاشت. وقتی صفحه شما از قسمت مطلب بزرگتر باشه، اسکرول بار ظاهر میشه.
embeded media کجاست؟!!!
قرار دادن فایل فلش در جوملا - embed media (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
این گزینه در ویرایشگر شما وجود دارد
لطفا یک تصویر از ویرایشگر بزارید
فانوس66
06-30-2010, 03:41 AM
می خواهم تصویر بگذارم ولی نمی دانم بعد از کلیک دکمه اضافه کردن عکس بین تگ img چی بنویسم.
تصویرتون رو باید در یک سایت آپلود کنید و آدرس دسترسی مستقیم به تصویر رو بین تگ [ img ]و [ img/ ] قرار بدید.
فانوس66
07-01-2010, 08:19 AM
با عرض پوزش
خوب یه جوری بی عکس یا با عکس خودتون توضیح بدید دیگه :'(
فانوس66
07-03-2010, 07:52 AM
سلام
این هم لینک دانلود عکس Editor جوملای من
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
آن دکمه ای که گفتید کدومه؟
فانوس66
07-05-2010, 06:44 AM
مگر خودتون نگفتید که عکس رو بگذارم.خوب من هم چند روزه گذاشتم دیگه پس چرا جواب نمی دید؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.