PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر در فایل function.php

amir-yazdel
06-25-2010, 08:23 PM
سلام به همگی
من قصد داشتم مشکل یه اررور رو حل کنم که برای تغییر چند خط توی فایل function.php جابجا کردم. حالاحتی صفحه مدیریت مامبو و صفحه اول سایت بالا نمیاد و این پیاک رو میده:
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@yazdel.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

علیرضا
06-25-2010, 10:17 PM
سلام

پس قابل گفتن نیست!
فایل رو برگردونید به حالت قبل!

یا علی

amir-yazdel
06-26-2010, 06:16 AM
چه جوری؟

علیرضا
06-26-2010, 08:01 AM
سلام

به راحتی!
از خود فایل نصبی زیپ مامبو اون فایل رو پیدا و با فایلی که تغییر دادید جابه جا کنید!

یا علـــــــــــی

amir-yazdel
06-26-2010, 07:45 PM
مسئله اینه که من مامبو رو حتی از نو نصب کردم ولی باز این پیام داده میشه. جالبه من برای صفحه اول وب سایت موقتا یه فایل اچ تی ام ال رو قرار داده بودم که حتی اون هم باز نمیشه.
داخل پوشه های خود هاست هم یه چنین فایلی وجود داره. ممکنه اشتباهی اون رو تغییر داده باشم. اگه مشکل از اون باشه چی میشه؟
هاست: DirectAdmin
ممنون - یاعلی