PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کوتاه کردن آدرس صفحات

niloofar_l
06-26-2010, 09:02 AM
سلام به همه دوستان عزیز.من دارم یک سایت با جوملا راه می ندازم.ولی چون تازه کارم یک سری مشکلات کردم.
توی انجمن گشتم ولی نتونسم مطلب مورد نظر رو پیدا کنم.
الان آدرس صفحات به این صورت می شه:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 89-04-05-00-24-21&amp;catid=43:vector&amp;Itemid=62
و خیلی طولانی هستش.اگر می شه راهنماییم کنید چطور آدرس صفحات رو کوتاه کنم؟

** هایپرلینک اصلاح شد

reka
06-26-2010, 09:54 AM
سلام

مدیریت &gt; تنظیمات کلی &gt; تنظیمات SEO رو فعال کنید.

قبل از فعال کردن این مطلب رو هم مطالعه کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

niloofar_l
06-26-2010, 11:07 AM
خیلی ممنون از راهنماییتون.
آدرس صفحه به این آدرس تغییر پیدا کرد.گزینه اول و سوم را به گزینه &quot;بله&quot; تغییر دادم.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این قسمت :
/love/43-vector/46-gallery
43 و 46 که قید شده می شه بگید چی هستند؟
البته ببخشید اگر سوال هام خیلی ابتدایی هستند.
چطور می شه آدرس اینجوری باشه؟

پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم.

** هایپرلینک اصلاح شد

reka
06-26-2010, 06:45 PM
سلام

اون اعداد شناسه (ID) مطالب و مجموعه ها و بخش ها هستند و بصورت سیستمی به URL اضافه میشن.

برای داشتن کنترل کامل روی URL میتونید از کامپوننت های SEO جوملا استفاده کنید.

یا علی

niloofar_l
06-26-2010, 07:53 PM
من طبق گفته ی شما از کامپوننت sh404sef استفاده کردم.ولی بعد از نصب نمی دونم چه کار دیگه ای را باید انجام بدهم.جستجو کردم.
مطالبی در مورد اینکه این کامپوننت آدرس ها رو بهینه می کند نوشته شده بود.ولی من بعد از نصب گزینه ی اضافه شده ای رو ندیدم.ممنون می شم مثل همیشه راهنمایی کنید.

reka
06-27-2010, 05:58 AM
سلام

باید به قسمت امکانات کامپوننت برید. (مدیریت &gt; کامپوننت ها &gt; sh404sef)

یا علی

niloofar_l
06-27-2010, 09:14 AM
من از طریق نرم افزار کامپوننت را درون پوشه /htdocs/components آپلود کردم.(چون از طریق جوملا نمی شه).ولی در قسمت کامپوننت ها هیچ گزینه ای اضافه نشده...
:( :(
اگر ممکنه راهنمایی کنید.

prin.ir
06-27-2010, 11:13 AM
با سلام

شما باید این کامپوننت را اول نصب کنید تا تغییری مشاهده کنید.

راهنمای نصب الحاقات را اول مطالعه کنید.

موفق باشید.

niloofar_l
06-27-2010, 06:40 PM
خیلی ممنون O0
گفتم تازه کارم.نمی دونستم باید نصبش کنم ;D
چقدر این کامپوننت گزینه داره؟؟!!!
:(

prin.ir
06-27-2010, 06:47 PM
با سلام

این کامپوننت گزینه های زیادی برای تنظیم دارد ولی ابتدا تمام تنظیمات مورد نظر را اعمال کنید وسپس این کامپوننت را فعال کنید.

چون در تغییر آدرس لینک های شما تاثیر می گذارد که منجر به تغییرات در سئو و ایندکس شدن سایت شما می گذارد.

موفق باشید.

niloofar_l
06-27-2010, 07:49 PM
مشکل همینجاست کار باگزینه ها رو نمی دونم.
جستجو می کنم.نتونستم اگر شما راهنمایی کنید ممنون می شوم.

niloofar_l
06-29-2010, 07:13 PM
توضیحاتی درباره پیدا نکردم.اگر کسی مقداری راهنمایی کند ممنون می شم.

prin.ir
06-29-2010, 07:28 PM
با سلام

توصیه می کنم ابتدا روی لوکال با این کامپوننت کار کنید تا با گزینه های آن آشنا شوید و عملکرد آن را ببینید و سپس بر روی سایت خود اعمال کنید.

توضیح درباره گزینه های متعدد و عملکرد های این گزینه ها نیازمن وقت زیاد است که من ندارم در غیر این صورت حتما کمکتان میکردم :) .

امیدوارم بقیه دوستان وقت برای این کار داشته باشند.

موفق باشید.

niloofar_l
07-01-2010, 06:35 AM
ممنون.