توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اطلاعات درباره این سایت ها
niloofar_l
06-27-2010, 09:32 AM
سلام می خواستم بدونم که سایت های دانلودها و میهن دانلود هم از جوملا استفاده می کنن؟
می خواستم شاخه بندی سایتم و آدرس لینک هام مثل این سایت ها باشه.یعنی خوانا باشه.باید چه کاری انجام بدهم؟
ممنون می شوم.
prin.ir
06-27-2010, 10:46 AM
با سلام
دانلودها از جوملا استفاده نمی کنند و از وردپرس استفاده می کند.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
میهن دانلود را هم نتونستم چک کنم. O0
شاخه بندی خوانا را هم من منظورتون را نفهمیدم چه شکلی است؟ ؟
موفق باشید.
**
هایپرلینک حذف شد.
niloofar_l
06-27-2010, 06:50 PM
مرسی بابت توجهتون.
خوانا بودن لینک ها یعنی اینجوری نباشه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینطور باشه:
اینطور خیلی بهتره.
prin.ir
06-27-2010, 06:53 PM
با سلام
برای این کار باید سئو جوملا را فعال کنید و از کامپوننت های سئو استفاده کنید.
موفق باشید.
محمد محسنی
06-27-2010, 07:21 PM
سلام
طبق گفته دوستمون باید Seo را فعال کنید
پست زیر میتونه برای فعال سازی seo کمکتون کنه
یا حق
niloofar_l
06-28-2010, 10:04 AM
من از کامپوننت sh404SEF استفاده کردم.ولی راستش چون هم گزینه هاش زیادن و انگلیسن متوجه نشدم چکار باید انجام بدم؟
تو فروم هم جستجو کردم ولی نتونستم جواب سوالاتم رو بگیرم.
کاش این کامپوننت پرطرفدار توضیحات بیشتری راجعبش بود :'( :'( :'(
محمد محسنی
06-28-2010, 10:25 AM
دوست عزیز لطفا :: قوانین انجمن :: (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را یکبار و برای همیشه مطالعه فرمایید.
**
10) سوالهای خود را به صورت جداگانه مطرح نمایید. یعنی اگر سوالهای گوناگونی دارید، هر کدام را در یک ارسال جداگانه مطرح نمایید و از مطرح کردن تمام سوالات در یک ارسال خودداری کنید.
niloofar_l
06-28-2010, 05:43 PM
مثلا چطور می تونم آدرسم رو از این آدرس به این آدرس تبدیل کنم؟
تبدیل به این حالت بشه
**
هایپرلینک اصلاح شد.
bodonoshir
06-28-2010, 06:22 PM
سلام
دوست عزیز لطفا :: قوانین انجمن :: (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را یکبار و برای همیشه مطالعه فرمایید.
**
10) سوالهای خود را به صورت جداگانه مطرح نمایید. یعنی اگر سوالهای گوناگونی دارید، هر کدام را در یک ارسال جداگانه مطرح نمایید و از مطرح کردن تمام سوالات در یک ارسال خودداری کنید.
یا علی
niloofar_l
06-29-2010, 07:52 AM
ممنون بابت تذکر شما.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.