PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بروز مشکلات متعدد برای سایت بعد از آپلود از لوکال به سر

ali-karimi
06-27-2010, 01:22 PM
سلام دوست یا دوستان عزیز.

ابتدا از اینکه پرحرفی خواهم کرد پوزش می خوام ولی موضوعی رو که مطرح می کنم دقدقه بسیاری از کسانی است که به تازگی کار با جوملا رو شروع کردند.

من مدتی پیش یک سایت جوملایی روی یک سرور live (منظورم اینه که لوکال نبود) طراحی کردم و مشکلات زیادی داشتم مثل باز نشدن صفحه مربوط به Search, Forgot Password و غیره... یعنی صفحاتی رو که شما در واقع در جوملا نمی سازینشون ولی خود اون ماژول برای انجام کارش صفحه ای جدید می سازه و باز می کنه.

با دوستان زیادی برای حل این مشکل مشورت کردم که در نهایت به نتیجه ای نرسید و عمده پیشنهادها این بود که سایت رو دوباره و این بار لوکال طراحی کنم و بعد روی یک سرور جوملایی مطمئن آپلودش کنم. من هم این کار رو انجام دادم و سایت رو یک بار دیگه و به طور کامل طراحی کردم.

سایت رو بر روی کامپیوتری با سیستم عامل MAC OSX 10.5 و با استفاده از MAMP Server که در واقع مثل همون WAMPم می مونه طراحی کردم.

بعد از اتمام طراحی، از شرکت( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) Mambo Server که محل مطمئنی برای اجاره سرور هماهنگ با جوملا بود، فضایی اجاره کردم و سایت هم هماهنگ با شیوه آپلود سایت های جوملایی روی این سرور آپلود شد (یعنی تنظیمات Database, configuration.php و غیره به درستی انجام شد).

حالا باز هم سایت با مشکلات زیادی روبروست. مشکلات حاضر رو در زیر عنوان می کنم:
-----------------------------------------------------------------------------------
1- بخش ثبت نام:

(در ابتدا باید بگم که از ماژول های Default جوملا استفاده کردم)

• هنگام ثبت نام Confirmation E-mail که به آدرس ایمیل فرد فرستاده میشه حاوی چیز خاصی نیست، یعنی نه لینکی داره و نه توضیحی، فقط یک خط کلمات بی مفهوم دیده میشه!
و البته بعد از انجام عملیات ثبت نام توضیحات درستی هم به کاربر داده نمیشه.

• پس از انجام عملیات Forgot your password و Forgot your username هم ایمیلی که فرستاده میشه همی حالت رو داره.
2- فونت ها در کل سایت از حالت Clear درآمده اند.

3- در بخش WHO IS ONLINE تعداد افراد نمایش داده نمی شود.

4- تمامی BOTTON ها حاوی اطلاعات اضافی هستند. مثلا دکمه ای روی آن فقط باید نوشته شده باشد FILTER نوشته شده: JOTLOADER_FILTER

5- ایمیلی از قسمت Contact Us از کاربر به دست من نمی رسه. با توجه به اینکه تنظیمات Mail رو در Global Setting انجام دادم.

----------------------------------------------------------------------------
من این مشکلات رو با پشتیبانی سرور مطرح کردم که نظر ایشان این بود که اینها به سادگی قابل برطرف شدن هستند و تماما مربوط به موارد سیستمی و یا پرمیشن و یا تنظیمات سی اس اس هستند.

خوب در نتیجه از آنجایی که من هنوز اینقدر کار با این مسائل رو بلد نیستم به اینجا اومدم تا از شما درخواست کمک کنم.

حالا منتظر می مونم تا شما عزیزان راه یا راه هایی برای حل این مشکلات نشون من و همه کسانی که مشکلاتی مشابه دارند، بدید.

با سپاس فراوان از شما

محمد محسنی
06-27-2010, 05:58 PM
سلام
ابتدا بگید از جوملا چه تیمی استفاده میکنید
در ضمن آیا هنگام import کردن دیتا بیس نوع کاراکتر را utf-8 کرده اید؟

prin.ir
06-27-2010, 06:04 PM
با سلام

پیشنهاد میکنم ابتدا از فایل های خود یک فایل زیپ تهیه کنید و سپس فایل زیپ را آپلود نمایید.

فایل زیپ را از طریق کنترل پنل هاست آنزیپ کنید.

احتمالا مشکل در جابجای فایل ها از طریق FTP است.

موفق باشید.

ali-karimi
06-27-2010, 07:29 PM
سلام به شما دو دوست عزیز.

من از جوملایی استفاده کردم که از خود <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> گرفتم. ورژن جوملا هم 1.5.15 هست.

و در مورد آپلود فایل ها هم باید بگم که فابل ها رو به صورت زیپ شده آپلود کردم.

دوستان عزیز،
به شما اطمینان می دم که مشکل نه از جوملاست و نه از نحوه آپلود فایل ها!

ممنونم،
کریمی

محمد محسنی
06-27-2010, 07:34 PM
1 پیشنهاد دارم
جوملا را در سایت نصب کنید و سپس دیتابیس را drop کرده و دیتابیس جدید را import کنید.

ali-karimi
06-27-2010, 07:38 PM
راستی،

در موقع اکسپورت دیتابیس هم روی Utf8 تنظیم کرده بودم، اگر با Utf-8 فرقی داره بگید. منظورم همین یک خط تیره اضافی است.

ممنونم،
کریمی

ali-karimi
06-27-2010, 07:45 PM
منظورتون اینه که بعد از Import هم فایل های قبلی که مربوط به سایت طراحی شده هستند رو Overwrite کنم؟

و اگر نه! تکلیف این فایل ها چه میشه؟

ممنونم،
کریمی

محمد محسنی
06-27-2010, 07:54 PM
درسته دقیقا منظورم همینه
بزارید فایل configration.php همرا با نصب ساخته بشه.

ali-karimi
06-27-2010, 08:28 PM
میشه لطفا بفرمایید که دقیقاً چه فابل هایی دو نباید Replace کنم؟

ممنونم،
کریمی

محمد محسنی
06-27-2010, 08:39 PM
فقط فایل configration.php نباید جایگزین بشه.

یا حق.

ali-karimi
06-27-2010, 08:51 PM
من فردا این کار رو انجام می دم و نتیجه رو در اینجا گزارش می دم.

خواهش می کنم فردا هم پی گیر این تاپیک باشید تا به نتیجه برسیم.

ممنونم،
کریمی

ali-karimi
06-28-2010, 01:19 PM
سلام دوست عزیز.

من کاری که فرمودید رو انجام دادم. یعنی سایت رو دوباره به روش شما در یک Sub Folder به نام test آپلود کردم.
خبر خوب اینه که همه مشکلات حل شدند به غیر از یکی که در واقع درست نمایش ندادن آیکون ها و نام های Botton ها است.

به صفحه DOWNLOAD در سایت زیر دقت کنید:

pioneerelectronics.ir

من از کامپوننت Jotloader برای بخش دانلود استفاده کردم. اگر دقت کنید می بینید که نام آیکون Botton های مربوطه درست درج نشده.
در واقع دو تا دکمه داره که روی یکی باید بنویسه SEARCH و دیگری RESET، ولی نوشته JOTLOADER_SEARCH و JOTLOADER_RESET.
با یکی از دوستان که مسلط به جوملا بود صحبت کردم و نظر ایشون این بود که مشکل در آپلود نشدن فایل های مربوط به زبان این کامپوننت ها است. ولی من با این صحبت موافق نبودم به این دلیل که فایل های آپلود شده هیچ تفاوتی با فایل های لوکال ندارن.

* نکته: این مشکل قبل از نصب دوباره همه جا دیده می شد در حالی که الان بعد از نصب مجدد به روش شما، کامپوننت ها و یا ماژول های Default جوملا دیگه این مشکل رو ندارند.

ممنونم،
کریمی

** هایپرلینک اصلاح شد

prin.ir
06-28-2010, 06:47 PM
با سلام

مشکل از فایل های زبان این کامپوننت است .

محتویات فایل زبان این کامپوننت را با این فایل جابجا کنید مشکل حل می شود.

فایل en-GB.com_jotloader.ini

# $Id: en-GB.com_jotloader.ini,v 1.6 2009/10/14 07:09:30 Vlado Exp $
# Joomla! Project
# Copyright (C) 2005 - 2007 Open Source Matters. All rights reserved.
# License <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> GNU/GPL, see LICENSE.php
# Note : All ini files need to be saved as UTF-8

JOTLOADER_PRODUCT=JotLoader
JOTLOADER_VERSION=@curversion@
JOTLOADER_COPYRIGHT=&amp;copy; 2007 <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> / 2007 Vladimir Kanich
JOTLOADER_LICENSE=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> GNU/GPL
JOTLOADER_AUTHOR=&lt;a href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> target=&quot;_blank&quot;&gt;Visit the home site&lt;/a&gt;
JOTLOADER_SEARCH=Search
JOTLOADER_RESET=Reset
JOTLOADER_SAVE=Save
JOTLOADER_REG_MSG=You need to be registred user. Please register on this site.

JOTLOADER_MAIL_ADD=ITEM ADDED
JOTLOADER_MAIL_UPDATE=ITEM UPDATED
JOTLOADER_MAIL_CHANGE=ITEM STATUS CHANGED
JOTLOADER_MAIL_DELETE=ITEM DELETED
JOTLOADER_MAIL_FIXED=FIXED
JOTLOADER_MAIL_PENDING=PENDING
JOTLOADER_MAIL_ITEMS=This is JotLoader Tracker notification for file
JOTLOADER_MAIL_STATUS=Status
JOTLOADER_MAIL_TITLE=Item title
JOTLOADER_MAIL_ITEM=Item description
JOTLOADER_MAIL_DATE= Added on
JOTLOADER_MAIL_COMMENTS=Comments associated with the item (ordered newest first)
JOTLOADER_MAIL_COMMENT= Comment#

JOTLOADER_FRONTEND_BUGS_TITLE= Problems
JOTLOADER_FRONTEND_BUGS_TITLE=Adding of new problem descriptions is possible only for the approved registred users after login-in.
JOTLOADER_FRONTEND_BUGS_BUG_STATUS_0=Pending
JOTLOADER_FRONTEND_BUGS_BUG_STATUS_1=Fixed
JOTLOADER_FRONTEND_BUGS_BUTTON=Change
JOTLOADER_FRONTEND_BUGS_REMOVE=Remove
JOTLOADER_FRONTEND_BUGS_EDIT=&amp;nbsp;&amp;nbsp;Edit&amp;nbsp ;&amp;nbsp;
JOTLOADER_FRONTEND_BUGS_BUTTON_ADD=Add new problem
JOTLOADER_FRONTEND_BUGS_BUTTON_APPEND=Add text
JOTLOADER_FRONTEND_BUGS_INFO_TITLE=Bug informations edit
JOTLOADER_FRONTEND_BUGS_INFO_FILE=Download file
JOTLOADER_FRONTEND_BUGS_BUG_TITLE=Bug title
JOTLOADER_FRONTEND_BUGS_BUG_DESC=Bug description
JOTLOADER_FRONTEND_BUGS_COMMENT=Comment #

JOTLOADER_FRONTEND_SUGGS_TITLE= Suggestions
JOTLOADER_FRONTEND_SUGGS_SUGG_STATUS_0=Pending
JOTLOADER_FRONTEND_SUGGS_SUGG_STATUS_1=Added
JOTLOADER_FRONTEND_SUGGS_BUTTON=Change
JOTLOADER_FRONTEND_SUGGS_REMOVE=Remove
JOTLOADER_FRONTEND_SUGGS_EDIT=&amp;nbsp;&amp;nbsp;Edit&amp;nbs p;&amp;nbsp;
JOTLOADER_FRONTEND_SUGGS_BUTTON_ADD=Add new suggestion
JOTLOADER_FRONTEND_SUGGS_BUTTON_APPEND=Add text
JOTLOADER_FRONTEND_NOCAT=Files

موفق باشید.

ali-karimi
06-29-2010, 11:19 AM
سلام دوست عزیز.

بواسطه اطلاعات جامع شما و البته لطف بی دریغ جنابعالی، مشکلات سایت برطرف شدند.

فقط یه نکته ای رو بگم که شاید به درد کسی که این پست رو می خونه بخوره:

* شما فرمودید که کدهای بالا رو جایگزین کدهای قبلی کنم. جالب اینجاست که من وقتی چک کردم این فولدرها رو، اصلا فایلی با این نام در این فولدرها نبود!
با توجه به اینکه من سایت رو ZIP کرده بودم و آپلود کردم!
در نتیجه من فایل های زبان مربوطه رو آپلود کردم و مشکل حل شد...

گفتم تا دوستان بدونند که یه همچین اتفاق غیر قابل پیش بینی هم ممکنه در هنگام کار با جوملا بیافته و در نتیجه باید هنگام بروز مشکل به همه چیز فکر کرد، حتی اون چیزهایی که محاله اتفاق بیافته!

زنده باد مهر و دوستی...

دوست شما،
علی کریمی

prin.ir
06-29-2010, 07:08 PM
با سلام

این کامپوننت یک فایل زبان دیگر هم دارد چک کنید که آیا این فایل نیز موجود است یا خیر تا در آینده دچار مشکل نشوید.

موفق باشید.