zambia
06-27-2010, 04:57 PM
با سلام خدمت همه دوستان عزیز من جوملای فارسی مابلون ورژن 18 رو دانلود کردم ولی بسیاری از قالب هارو نمیتونه نشون بده مشکل چیه ؟؟
وقتی قالب به طور کامل نصب میشه و سازگار و سایت سازنده هم اونو چک کرده وقتی استفاده میشه سایت بصورت صفحه خالی وسفید میاد
نمونه قالب ها رو هم پیوست میکنم لطفا کمک کنید چون اثر میگن مشکل از نسخه جوملا هست
این قالب سون هست که من میخوام ولی نمیاد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم 2 تا قالب دیگه که نمیاد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
**
هایپرلینک اصلاح شد.
وقتی قالب به طور کامل نصب میشه و سازگار و سایت سازنده هم اونو چک کرده وقتی استفاده میشه سایت بصورت صفحه خالی وسفید میاد
نمونه قالب ها رو هم پیوست میکنم لطفا کمک کنید چون اثر میگن مشکل از نسخه جوملا هست
این قالب سون هست که من میخوام ولی نمیاد
اینم 2 تا قالب دیگه که نمیاد
**
هایپرلینک اصلاح شد.