PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نصب جوملا در cpnel مرحله تنظیمات ftp

mohammadkiani
06-27-2010, 05:34 PM
سلام دوستان
در هنگام نصب جوملا روی هاست در مرحله ی تنظیمات FTP وقتی نام کاربری ورود به FTP و رمز ورود به FTP را وارد می کنم و روی دکمه ی پیدا کردن آدرس خودکار دیسک کلیک می کنم با Error :
the XML response that was returned from the server cannot be processed.
مواجه می شوم .
قابل ذکر که من account ftp هم ساختم.

bodonoshir
06-28-2010, 01:01 PM
سلام
لطفا چک کنید که اطلاعات ورود به اف تی پی رو به درستی وارد کردید یا علی

reka
06-28-2010, 01:19 PM
سلام

سیستم عامل و کنترل پنل هاست شما چیست؟ آیا در صفحه ی اول نصب، تمام شرایط مورد نیاز جوملا OK (سبزرنگ) بود؟
آیا در نام و محتویات فایل configuration.php-dist تغییری ایجاد کردید؟

شما میتونید FTP رو در هنگام نصب فعال نکنید و بعدا در بخش تنظیمات کلی جوملا FTP Layer رو تنظیم و فعال کنید.

یا علی

mohammadkiani
06-28-2010, 06:10 PM
بله . همه سبز رنگ هستند.
من می خواهم هنگام نصب تنظیم کنم.
هاست لینوکس

bodonoshir
06-28-2010, 06:19 PM
سلام فکر کنم اگر این اموزش رو بخونید متوجه بشید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[/cdoe]
یا علی

reka
06-29-2010, 04:57 AM
سلام

من می خواهم هنگام نصب تنظیم کنم.

گاهی اوقات تنظیمات و پرمیشن بندی سرور طوریست که شما قادر به این کار نخواهید بود.
از طرفی، ست کردن ftp در نصب فقط زمانی ضروری است که در مرحله ی اول نصب &quot;ساختن فایل configuration.php&quot; سبز نباشد.
در حالتی که فایل configuration.php در مرحله ی آخر نصب، بدون مشکل ساخته میشود، تنظیم و فعال کردن ftp بعد از نصب فرقی با تنظیم و فعال کردن در حین نصب نمیکند.

در نظر داشته باشید ممکن است به همون دلیلی که در خط اول گفتم، حتی بعد از نصب هم ftp جوملا با سرور شما سازگار نشود.

یا علی