PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امکان داشتن توضیحات کوتاه و بلند برای مجموعه

infernalarrow
06-28-2010, 12:11 PM
سلام خدمت همه دوستان خوبم
من از جوملای 1.5.18 استفاده میکنم و برای آیتم های منوی اصلیم از نمایش لیست مجموعه های بخش استفاده کردم.
حالا می خوام بدونم میشه یک توضیح خلاصه در حد یکی دو خط برای مجموعه ها نوشت که کنارشون نمایش داده بشن و وقتی روی مجموعه کلیک می کنیم و واردش میشیم توضیحات تکمیلی رو مشاهده کرد. چون وقتی لیست مجموعه رو میاره فقط اسم اونها معلوم میشه و چون توضیحات مجموعه هام زیاده نمی تونم اجازه بدم همه رو نشون بده چون تعداد مجموعه ها هم زیاده و باقی ماجرا.
اگر دوستان محبت کنند و بنده کم اطلاع رو راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم.

reka
06-28-2010, 12:56 PM
سلام

شما میتونید توضیحات مربوط به مجموعه رو در (مدیریت > مدیریت مطالب > مدیریت مجموعه ها > کلیک روی نام مجموعه) قرار بدید.

مکان نمایش این توضیحات در صفحه ی مربوط به خود مجموعه خواهد بود. این مورد در مورد بخش ها هم صادق است.

یا علی

infernalarrow
06-28-2010, 05:01 PM
فرمایش شما که متین، ولی بنده عرضم چیزی دیگست.
من میگم وقتی این توضیحات رو برای مجموعم مینویسم اگر شما درنوع آیتم نمایش لیست مجموعه های بخش> توضیحات مجموعه رو تیک بزنید اون وقته که کل این توضیحات زیر هر آیتم میاد، حالا مشکل کجاست ؟ مشکل اینجاست که توضیحات مجموعه های من زیاده و من نمی خوام که همه اونا نماشی داده بشه چون یک صفحه واقعا طولانی درست میشه.
می خوام اگر راهی داشته باشه مختصری از توضیحات رو در حد یکی دو خط اونجا نمایش بده و الباقی وقتی روی خود مجموعه کلیک شد، نمایش داده بشه. حتی خیلی بهتر میشه که بشه یه توضیحات کوچیکی جدا گانه اونجا نوشته بشه که مثل چکیده مطلب باشه و توضیحات کامل هم چیز دیگه ای باشه