PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در ورود مدیریت

ghasem_y
07-01-2010, 10:12 AM
سلام
من آخرین جوملا را دانلود و نصب کردم ولی موقعی که user and password رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افتد چند بار هم پاک و از اول نصب کردم ولی بازم همینطوریه،دیدم دیگران هم همین مشکل رو دارند ولی کسی جوابی که به بدرد من بخوره نداده.
لطفا به من کمک کنید.

سعید
07-01-2010, 10:16 AM
سلام

از نسخه چه تیمی استفاده کردید؟

User و Password رو در کجا وارد می کنید؟

منظور شما از "هیچ اتفاقی نمی افتد" چیه؟

لطفا برای راهنمایی به این سوالات پاسخ بدید.

یا علی

ghasem_y
07-01-2010, 10:30 AM
من از لینک زیر ورژن( دانلود جوملا 1.5.18 فارسی )را دانلود کردم.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بعد از نصب وقتی می خوام وارد (ورود به مدیریت جوملا!) بعد از وارد کردن اسم و رمز عبور هیچ اتفاقی نمی افته یعنی دوباره همن صفحه بدون خطا میاد ولی اگه رمز عبور رو اشتباه بزنیم پیغام خطا میده

سعید
07-01-2010, 10:58 AM
سلام.

بررسی کنید session.save_path (مسیر ذخیره نشست ها) قابل نوشتن هست؟

برای بررسی یا باید از تابع phpinfo استفاده کنید، یا از مدیریت جوملا -&gt; راهنما -&gt; اطلاعات سیستم -&gt; اطلاعات PHP یا از مدیر سرور سوال کنید.

اگر قابل نوشتن نیست، از مدیر سرور تقاضا کنید قابل نوشتن کنند.

یا علی

ghasem_y
07-01-2010, 11:13 AM
دوست عزیز من منظور شما رو نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدید
در ضمن من نمی تونم وارد مدیریت جملا بشم.

mersad
07-01-2010, 01:24 PM
سلام
فایل session.save_path باید قابل نوشتن باشد ( سطح دسترسی این فایل باید قابلیت نوشتن داشته باشه )
اموزش سطح دسترسی :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C

برای بررسی یا باید از تابع phpinfo استفاده کنید، یا از مدیریت جوملا -&gt; راهنما -&gt; اطلاعات سیستم -&gt; اطلاعات PHP

اگر قابل نوشتن نیست، از مدیر سرور تقاضا کنید قابل نوشتن کنند.

شاد و سلامت در پناه ایزد

ghasem_y
07-01-2010, 02:26 PM
مرسی از راهنماییتون
فقط یه سوال اینکه آدرس session.save_path کجاست؟
و اگر من موقع نصب اسم و رمز اکانت ftp رو داده باشم خودش این مورد رو درست نمی کونه؟

mersad
07-01-2010, 04:10 PM
سعید جان گفتن

از مدیریت جوملا -&gt; راهنما -&gt; اطلاعات سیستم -&gt; اطلاعات PHP
یا
از مدیر سرور سوال کنید.

شاد و سلامت در پناه ایزد