PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال:مشکلی در آرایش مطلب

mohammadkiani
07-01-2010, 01:33 PM
سلام دوستان
من یک متنی دارم که دارای جدول هست.حالا وقتی جدول می سازم خیلی کوچک و نامناسب میشه و cellpadding هم قبول نمی کنه.
آیا نرم افزار یا امکانی هست که بتونه مطلب دارای جدول بسازه؟

mersad
07-01-2010, 01:37 PM
سلام
فکر میکنم با استفاده از ادیتور پیشرفته جوملا استفاده کنید
در قسمت مدیریت پلاگین ها بری و پلاگین Editor - TinyMCE 2.0 رو انتخاب کنی در قسمت پارامترهای پلاگین در قسمت تابعی باید توسعه یافته رو انتخاب کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

mohammadkiani
07-01-2010, 01:45 PM
دوست عزیز ممنون از توجه شما
ولی این گزینه ای که شما فرمودی به صورت پیش فرض برای من روی پیشرفته هست.آیا امکان دیگری وجود داره؟یا نرم افزاری؟

reka
07-01-2010, 02:33 PM
ولی این گزینه ای که شما فرمودی به صورت پیش فرض برای من روی پیشرفته هست.آیا امکان دیگری وجود داره؟یا نرم افزاری؟

در قسمت مدیریت پلاگین ها بری و پلاگین Editor - TinyMCE 2.0 رو انتخاب کنی در قسمت پارامترهای پلاگین در قسمت تابعی باید توسعه یافته رو انتخاب کنید

mohammadkiani
07-01-2010, 04:45 PM
اساتید محترم لطفا راهنمایی فرمائید.خیلی مهمه.

mersad
07-01-2010, 06:13 PM
قوانین رو بخونین یک بار برای همیشه
از دادن پستهای بی محتوا خود داری کنید
عزیز دلم شما به عرض بنده خوب دقت کنی جواب شما واضح هست
جناب کبیری هم تاکید کردن باید پلاگین TinyMCE 2.0 رو در مدیریت پلاگین ها بعد از فعال سازی به حالت توسعه یافته تغییر بدین

شاد و سلامت در پناه ایزد

mohammadkiani
07-01-2010, 06:17 PM
دوست عزیز شما مطلب من رو خوب بخونید
بنده می دنم باید فعال باشه.
تو حالت پیشرفته هم هست.مشکل اینه که جدول را بدون cellpadding می سازه.

mersad
07-01-2010, 09:54 PM
اشتباه شما همین جاست
رو پیشرفته باید باشه و لی تنظیمات اون رو هم باید تغییر بدین به حالت توسعه یافته
در ضمن صفحه وب هست انتظار ورد افیس شرکت ماکروسافت رو نداشته باشید

شاد و سلامت در پناه ایزد

reka
07-02-2010, 06:32 AM
سلام

دوست عزیز شما مطلب من رو خوب بخونید
...
تو حالت پیشرفته هم هست

شما جوابها رو خوب مطالعه کنید و برای وقت دیگران ارزش قایل باشید!

چندین بار بنده و جناب مرصاد متذکر شدیم نباید روی "پیشرفته" باشد بلکه باید روی "توسعه یافته" تنظیم کنید.

نه تنها cellpadding قبول میکند بلکه کد html هم بدون مشکل قابل ویرایش است. عکس زیر رو چک کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

mohammadkiani
07-02-2010, 07:14 AM
دوست عزیز وقتی من در همان قسمتی که شما گفتید cellpadding می دنم تو حالت ادیتور قبول می کنه.اما در صفحه وب خیر.
اینم تصویر تنظیمات editor
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

reka
07-02-2010, 06:59 PM
سلام

از جوملا چه نسخه ای استفاده میکنید؟
و ترجمه ی چه تیمی؟

یا علی

mohammadkiani
07-04-2010, 08:33 AM
نسخه 1.5
joomla.ir
گروه نوید ایرانیان

reka
07-04-2010, 01:13 PM
سلام

به شما توصیه میکنم به آخرین نسخه ی جوملای تیم مامبولرن آپدیت کنید تا در آینده دچار مشکل نشوید:

آموزش ارتقا به آخرین نسخه ی جوملای مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

این گزینه باید وجود داشته باشه و وجود اون در جوملا منتشر شده توسط مامبولرن چک شده است.

یا علی