PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایش تبلیغات فلش (فوری )

مهدی*
07-01-2010, 03:13 PM
با سلام خدمت همه مهندسای سایت ....
خدمته دوستان عرض کنم که چند وقتیه دنبال گذاشتن فایلی تبلیغاتی در سایت هستم که متاسفانه هر چی روش بود تست کردم نشد...
روش اول که استفاده از ماژول :The Flash Module بود که متاسفانه بازم جواب نداد...
روش دوم استفاده از کد زیر بود که جای فایل رو نمایش می ده ولی فایل نمایش داده نمیشه :
&lt;object classid=&quot;clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000&quot; codebase=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>=6,0,29,0&quot; width=&quot;468&quot; height=&quot;60&quot;&gt;
&lt;param name=&quot;movie&quot; value=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&lt;param name=&quot;quality&quot; value=&quot;high&quot;&gt;
&lt;embed src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> quality=&quot;high&quot; pluginspage=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; width=&quot;468&quot; height=&quot;60&quot;&gt;&lt;/embed&gt;
&lt;/object&gt;
---------------------------------------------------------------------
روش سوم باز هم کد نویسی که همون مشکل بالا رو دارم :
&lt;object classid=&quot;clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000&quot; codebase=&quot;swflash.cab#version=6,0,29,0&quot; tppabs=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>=6,0,29,0&quot; width=&quot;112&quot; height=&quot;112&quot;&gt;
3 &lt;param name=&quot;movie&quot;&gt;
4 &lt;param name=&quot;quality&quot; value=&quot;high&quot;&gt;
5 &lt;embed src=&quot;flash/main.swf&quot; quality=&quot;high&quot; pluginspage=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; width=&quot;112&quot; height=&quot;112&quot;&gt;&lt;/embed&gt;
6 &lt;/object&gt;
7 *------------------------------------------------------------------------------
خواهشن یه کمکی کنید که بتونم فایل ها رو نمایش بدم ...(فوریه عزیزان )ممنون

navibd
07-01-2010, 03:26 PM
کجا میخوای فایل فلش بگذاری؟
داخل متن مطلب؟
یا هدر؟

mersad
07-01-2010, 04:12 PM
سلام
مدیریت جوملا &gt; کامپوننت ها &gt; تبلیغات
مجموعه و نام و مشخصات بسازید و بهد جای برای گذاشتن کد هست که میتونید اونجا قرار بدین

شاد و سلامت در پناه ایزد

navibd
07-01-2010, 04:59 PM
این در صورتیه که در محل مخصوص ماژول تبلیغات بخواد نمایش بده..
اگه تو هدر و یا در داخل متن مطلب بخوایم قرار بدیم باید چی کار کنیم؟

mersad
07-01-2010, 06:14 PM
باید از افزونه جدا استفاده کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

navibd
07-02-2010, 08:02 AM
اسم افزو نه ی کذایی رو ذکر میکردین خوب!!!!!!!!!!!!!!!!!!