PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ادیتور jce

hno2005
07-05-2010, 01:16 PM
سلام دوستان

من میخواهم در سایتم از جاوااسکریپت در صفحه ای استفاده کنم . ایدتورم jce هست ولی هرکاری کردم بهم اجازه نمیده . یعی بعد از اینکه کد رو جاوااسکریپت رو میزارم ،و ذخیره میکنم ، کدها رو پاک میکنه که خیلی هم دنبالش گشتم ولی راهی پیدا نکردم

درواقع میخواهم در کامپوننت artformبعد از اینکه فزم تکمیل شد با موفقیت به صفحه خاصی برم که میخواستم با استفاده از جاوااسکریپت این کار رو انجام بدم ولی نمیشه .

از کامپوننت های jumi و .. هم نمیتونم استفاده کنم چون داخل کامپوننت artform نمیشه از ازشون استفاده کرد؟

چه رهی دارم که بتونم از کد جاوااسکریپت استفاده کنم؟

خیلی مهمه
ممنون میشم راهنمایی کنید

با تشکر

reka
07-05-2010, 02:55 PM
سلام

به "تنظیمات کلی" جوملا برید و "ادیتور" رو روی "No Editor" یا "بدون ویرایشگر" قرار بدید و تنظیمات رو ذخیره کنید.
سپس بیاید کارتون رو انجام بدید و کدهای js رو ذخیره کنید.
سپس مجددا به "تنظیمات کلی" رفته و ادیتور پیشفرض رو انتخاب کنید.

یا علی

hno2005
07-06-2010, 05:33 AM
ممنون . من این کار رو انجام دادم و جاوااسکریپت ذخیره شد. ولی نمیدونم چرا کد جاوااسکریپت کار نداد . من این کد رو نوشتم ولی وقتی وارد صفحش شدم چیزی نیومد
alert("asd")

در سورس زدم کد جاوااسکریپت بود ولی اجاره نشد . چه طوری میتونم بهش بگم که کد رو اجرا کنه ؟

ممنون

reka
07-06-2010, 08:44 AM
سلام

قوانین انجمن:

14) اینجا انجمن آموزش تخصصی مامبو ، جوملا و SMF است. لطفا سوال‌هایی که به مامبو ، جوملا و SMF مربوط نمی‌شوند را در انجمن مطرح نکنید.
سوالاتی که مربوط به مباحث مهندسی نرم افزار٬ برنامه نویسی PHP ، MySQL ، Javascript و ... باشند پاسخ داده نخواهند شد. سوالات در این زمینه را می‌توانید در انجمن‌های دیگر که به این موضوعات می‌پردازند مطرح نمایید.

یا علی