PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال = آیا به صلاح هست از وردپرس به جوملا سوئیج کنیم

alifatehi
07-05-2010, 10:23 PM
سلام و خسته نباشید . با این رما چه می کنید :D

چند سوال : آیا به صلاح هست از وردپرس به جوملا سوئیج کنیم؟
FANDROID.IR
من یک وب سایت دارم به این آدرس که در حال حاضر برای مدیریت آن از وردپرس استفاده می کنم. یکسری از دوستان دانشجوم به من پیشنهاد کردند از وردپرس به جوملا نقل مکان کنم . اما چند تا سوال داشتم امیدوارم به جواب سوال هام را بگیرم.

1. هدف سایتم یک سایت برای دانلود برنامه های سیستم عامل آندروید هستش . احتمالا سایتهایی که به معرفی برنامه ها می کنند دیده اید ؛ من هم می خواهم چنین چیزی داشته باشه ک مواردی کلیدی زیر در آن وجود داشته باشد.

امتیاز دهی و نمایش تصاویری از برنامه ، حجم و از این قبیل موارد .

2. پویا باشه دینامیک باشه و از حالت استایک در بیاد.
3.دانلود مینیجر داشته باشه با تعداد کلیک .
4. ایا کار کردن با جوملا به راحتی وردپرس است.
5.سرعت بالای لود صفحات
و از این موارد در صورت در خواست شما اکثر موارد برای شما ذکر می کنم.

یکسری از سایتها در این زمینه :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** هایپرلینک اصلاح شد

reka
07-06-2010, 03:20 AM
سلام

1 و 2 و 3- امکان پذیر است.
4- شاید کمی از محیط مدیریت وردپرس، حرفه ای تر باشد اما کار با آن راحت است. منابع آموزشی نیز بسیار است.
5- مربوط به قالب و عکسها و دیگر element های صفحه میشه که بستگی به طراح و نویسنده ی سایت داره.

یا علی

alifatehi
07-06-2010, 09:34 AM
سلام مدیریت عزیز

خوب بعد از نصب حوملا برروی سایت باید چه کار بکنم تمام یا قسمتی از نیاز هام برآورده شود.

راستش الان در شرایط خوب اقتصادی نیستم که پول برای طراحی تم بدم. میشه در این باره هم کمک کنید

reka
07-07-2010, 03:31 AM
سلام

پس از نصب، باید ورود محتوا کنید و الحاقات مورد نیازتون رو هم نصب کنید.
پیشنهاد میکنم کتاب رایگان آموزش جوملا رو دریافت کنید، بسیاری از نکات پایه ای در اون موجود است:

همچنین از آموزش های موجود در بخش اصلی سایت مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بهره ببرید.

قالبهای رایگان زیادی در آدرس persianit.ir/templates.html موجود است که میتونید استفاده کنید.

یا علی

alifatehi
07-12-2010, 11:15 AM
ببخشید مرکز اصلی جوملا فارسی کجاست . وقتی یک کاربر جوملا را جستجو می کند چند تا سایت باز می شود و همه می گن ما مرجع هستیم . یا آیا مثل وردپرس فارسی یک سایت مرجع دارد.

reka
07-12-2010, 11:47 AM
سلام

بنده عرض کردم &quot;بخش اصلی سایت مامبولرن&quot; نه &quot;مرکز اصلی جوملا فارسی&quot;
روی همون کلمه که در پست قبل نوشتم کلیک کنید تا وارد سایت مامبولرن شوید سپس از منوها بالا &quot;اموزش&quot; رو انتخاب کنید.

یا علی