توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رفع محدودیت noixoacl با یوزر محدود
p30p30
07-07-2010, 01:25 AM
سلام
من بتازگی مدیریت سایتی را به عهده گرفتم که یوزر ادمین آن نیز توسط کامپوننت noixoacl محدود شده است .
به نظر شما چگونه میتوانم این کامپوننت را بردارم . آیا این کار در هاست ممکن است ؟
navibd
07-07-2010, 01:42 AM
من که ازت پرسیده بودم! گفتنی نه که!
سلام
دسترسی کاربرانی که توسط این کامپوننت محدود شده است رو به یکی از دسترسی های پیشفرض جوملا تغییر بدید و سپس کامپوننت رو uninstall کنید.
یا علی
p30p30
07-07-2010, 11:38 AM
من که ازت پرسیده بودم! گفتنی نه که!
ببخشید . من چیزی در مدیریت ندیدم و نمیدونم آقای کبیری چطور متوجه این موضوع شدند .
من کامپوننت را مشاهده نمیکنم . در کجا باید Uninstall کنم ؟
mersad
07-07-2010, 12:46 PM
سلام
مدیریت > الحاقات > نصب و حذف > کامپوننتها > مورد رو انتخاب میکنید و دکمه حذف رو میزنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
p30p30
07-07-2010, 04:02 PM
متشکر
این کار را انجام میدهم ولی کاش میشد لینک دانلود کامپوننت فارسی اش را برایم قرار دهید تا اگر مشکلی پیش آمد سریعا به حالت قبل برگردم .
البته از بک آپ هم میشود استفاده کرد که اگر این کار را بخواهم انجام دهم ، قصد ندارم همه فولدرهای سایتم را برگردانم .
منظورم این است که با حذف این کامپوننت چه فایلها یا فولدرهایی تغییر میکنند که فقط از آنها بتوانم بک آپ گرفته و بعد ریکاوری کنم .
متشکر
--------------------
سلام .
این کامپوننت را غیر فعال کردم . ولی ظاهرا هیچ اتفاقی نیافتاد و هنوز یوزرهایم محدود هستند.
گمان میکردم که این محدودیت از قالب است و قالب مدیریت را نیز عوض کردم ولی هیچ تفاوتی بوجود نیامد و برخی امکانات جوملا هنوز در دسترسم نمیباشد .
** دو ارسال شما یکی شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.