توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست قالب برای شرکت
cold-dream
07-08-2010, 06:08 AM
سلام.
من نیاز شدید به یک قالب تجاری ( منظورم این نیست که قالب پولی میخوام. منظورم اینه که برای سایت تجاری میخوام) دارم. البته رایگان.
هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.
ممنون
DesignX
07-08-2010, 09:32 AM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
cold-dream
07-08-2010, 10:47 AM
ممنون از شما.
من این قالب رو نیاز دارم ولی فکر میکنم لینک دانلودشون مشکل داره.
دوستان کسی اینو داره بده به من ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم میخوام.
واقعا لینک ها مشکل داره یا اینترنت من؟
** دو ارسال شما یکی شد
** هایپرلینک اصلاح شد
mersad
07-08-2010, 12:58 PM
سلام
لینکها مشکلی نداره
شاد و سلامت در پناه ایزد
cold-dream
07-08-2010, 04:28 PM
بله مشکل از isp من بود.
فقط یه مسئله هست اونم اینه که توی این سایت یه دونه قالب هم مناسب برای سایت تجاری نبود.
دیگه نمیشناسید جایی رو؟ قالب های خوب باشه انگلیسی هم باشه اشکال نداره. ( فارسی کردنش که سخت نیست؟ هست؟ )
ممنون
سلام
قالبهای رایگان این سایت رو ببینید: siteground.com
یا علی
khalilonline
07-10-2010, 10:41 AM
سلام
برو تو سایت siteground.com هر کدوم رو دوست داشتی بگو برات فارسی کنم
به اینجا هم سری بزن ببین چطوره:
اینو خودم فارسی کردم
یا علی
**
هایپرلینک حذف شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.