توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت گالری تصویر و اسلاید شو
hamidm
07-11-2010, 08:20 PM
سلام به همه
من عضو جدید هستم
می خوام ببینم کی یه دونه گالری تصویر و اسلاید شو تصویر خوب و البته بهتره ترجمه شده باشه می شناسه
من چند تایی پیدا کردم اما یا نمی دونم چجور باید باهاشون کار کرد یا فعال نمی شن یا تنظیماتشون همه انگلیسی هست و هیچی نمی فهمم
خواهشا یکی کمکم کنه
منتظرم
erwin
07-11-2010, 11:38 PM
سلام
به لینک زیر برو و از اینجا برگرد چیزای خوبی داره.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولی حالا که میگی میخوای تنظیمات انگلیسی زیادی نداشته باشه بهتره که از لینک زیر استفاده کنی.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
امیدوارم که کمکی کرده باشم.
راستی یادم رفت توی لینک زیر آموزش استفادش هست.
این نمونه نصب شده روی کام خودم هستش.
حالشو ببر.
بعد از تنظیمات این دو تا کد زیر رو توی پستات بذار و بعدش آدرس وسطش رو با ادرسی که توی سایتت دادی هماهنگ کن
{gallery}summer_trip_to_italy{/gallery}
: {gallery}folder/subfolder/othersubfolder{/gallery}
** هایپرلینک اصلاح شد
hamidm
07-12-2010, 12:15 AM
ببشخید
این گالری توی پست ها عکس رو نمایش می ده یا جداگانه هست ؟؟؟
erwin
07-12-2010, 12:26 AM
آره دقیقا اگه اون تا کدی رو که داده در هر جای پست ها بذاری می ره و عکس های اون گالری رو میخونه . به صورت تمام و کمال
علیرضا
07-12-2010, 02:57 AM
سلام
یکی از بهترین کامپوننت ها، کامپوننت فوکا هست.
ماژول ها و پلاگین های مرتبط با اون رو هم می تونید از اینجا
بگیرید.
یا علــــــــی
vesall
08-18-2010, 06:31 PM
سلام. میشه یه نمونه از این رو بگذارید ببینیم ؟
و
این یه اسلاید شو هست ؟
علیرضا
08-20-2010, 06:01 AM
سلام
این سایت دمو فوکا هست!
می تونید خود فوکا گالری رو هم دانلود کنید و تست نمایید!
یا حـــــــق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.