PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییرات در قالب میترا ادز (جوملا)

m2121
07-14-2010, 02:53 PM
سلام من اسکریپت میترا ادز رو دانلود و روی سرور نصب کردم (روی سایتم) مشکلی باهاش ندارم فقط می خوام یه تغییرات توش ایجاد کنم :

به عکس زیر دقت کنید!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

تعداد تبلیغات در هر سطح 3 تاست که اگه پنل سمت چپ رو برداریم ( جای ماژول هاش رو تغییر بدیم و به سمت راست منتقل کنیم ) اون قسمت خالی میشه !

می خواستم بدونم چجوری می تونم عرض پنل وسط رو زیاد کنم یا تو تنضیماتش کاری کنم که خوش 5 -6 تا رو نشون بده و خودش پنلش رو بکشه به سمت چپ

یه سوال دیگه : میشه از قالب های جوملا برای میترا ادز استفاده کرد ؟

DesignX
07-15-2010, 10:24 AM
سلام

مشکلتون رو در انجمن میترا مطرح کنید.

یا علی

m2121
07-15-2010, 11:51 AM
دوست من ، ربطی به انجمن میترا نداره !

این یه سوال در مورد تغییرات در قالب هست و میتونه تو هر سیستمی باشه !

ضمنا این میترا بر پایه جوملا هست ، یعنی حد اقل css هاشون شبیه همدیگه هستن
خب در جوملا وقتی می خوایم این کار رو انجام بدیم چیکار می کنیم ؟

سعید
07-15-2010, 02:44 PM
سلام

این یه سوال در مورد تغییرات در قالب هست و میتونه تو هر سیستمی باشه !

شما سوالتون رو در قسمت بخش کاربری جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مطرح کردید!

در این انجمن ما فقط از مامبو، SMF، جوملا و الحاقات و ابزارهای رایگان مربوط به اونها پشتیبانی می کنیم.

ضمنا امضاتون با قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مغایرت داره. لطفا اصلاح کنید.

یا علی