babak1
07-16-2010, 10:03 AM
هی خدا ...
بابام در اومد دیگه :'(
قالب ،منو، پلاگین مربوط به نمایش عکس...
من هیچ چیزی نمی تونم از بخش "نصب/حذف" نصب کنم. بارها search کردم و از تاپیکهای دوستان استفاده کردم ولی مشکلم حل نشد که نشد.
-----------------------------------------
مثلا در مورد فالب :
به مدیر هاست هم زنگ زدم گفت شما full access هستید.منم اومدم توی permission فایل configuration همه رو تیک زدم.
من تنظیمات ftp رو درست انجام دادم و بعد از اینکه قالب خودم رو آپلود می کنم.این error رو میده :
JFTP::mkdir: Bad response
البته وقتی من به کنترل پنل هاست خودم رو چک می کنم ، می بینم که فایل قالب من در پوشه tmp قرار گرفته (به صورت zip شده آپلود می کتم.)
ولی در لیست قالب ها چیزی مشاهده نمیشه
---------------------------------------------------------
یکی از مدیران جوملا گفت که چون هاستم ویندوز است ftp رو غیر فعال کنم .چون نیازی نیست .وقتی غیر فعال میکنم این error رو میده :
JFolder::create: عدم ایجاد پوشه
اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل
-----------------------------------------------
اگه کسی میتونه بگه من مشخصات هاست و جوملا رو براش بفرستم تا ما رو نجات بده. :-\ (شاید من جایی خطا دارم خودم نمی دونم.)
ممنون از شما دوستان.
بابام در اومد دیگه :'(
قالب ،منو، پلاگین مربوط به نمایش عکس...
من هیچ چیزی نمی تونم از بخش "نصب/حذف" نصب کنم. بارها search کردم و از تاپیکهای دوستان استفاده کردم ولی مشکلم حل نشد که نشد.
-----------------------------------------
مثلا در مورد فالب :
به مدیر هاست هم زنگ زدم گفت شما full access هستید.منم اومدم توی permission فایل configuration همه رو تیک زدم.
من تنظیمات ftp رو درست انجام دادم و بعد از اینکه قالب خودم رو آپلود می کنم.این error رو میده :
JFTP::mkdir: Bad response
البته وقتی من به کنترل پنل هاست خودم رو چک می کنم ، می بینم که فایل قالب من در پوشه tmp قرار گرفته (به صورت zip شده آپلود می کتم.)
ولی در لیست قالب ها چیزی مشاهده نمیشه
---------------------------------------------------------
یکی از مدیران جوملا گفت که چون هاستم ویندوز است ftp رو غیر فعال کنم .چون نیازی نیست .وقتی غیر فعال میکنم این error رو میده :
JFolder::create: عدم ایجاد پوشه
اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل
-----------------------------------------------
اگه کسی میتونه بگه من مشخصات هاست و جوملا رو براش بفرستم تا ما رو نجات بده. :-\ (شاید من جایی خطا دارم خودم نمی دونم.)
ممنون از شما دوستان.