PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی سازی login form

alem0711
07-17-2010, 03:07 PM
دروود بر همگان
ببینید من در برخی سایت های جوملایی دیدم که قسمت لاگین فرم فارسی هست و در برخی دیگر به صورت انگلیسی !
امکان داره توضیح بدید که چطور می شه این فرم رو کاملا فارسی کرد منظور اصلی بنده این خطوط " لینک " هست :
Lost Password ?
Forgot your username ?
No account yet ?
چطور می شه اسنها رو هم فارسی کرد ؟
با سپاس فراوان از شما

reka
07-17-2010, 03:54 PM
سلام

کافیست پس از نصب جوملا فارسی، زبان جوملا رو در "مدیریت > الحاقات > مدیریت زبان ها" فارسی انتخاب کرده و دکمه ی پیشفرض رو از بالا بزنید.

یا علی

alem0711
07-17-2010, 04:16 PM
دروود بر شما
ببینید دوست من ، زبان بخش مدیریت من فارسی هست منظور اصلی این بود که لاگین فرم در خود سایت کامل فارسی نیست .
منظورم جایی هست که کاربران ثبت نام می کنند و وارد می شن ، مثلا نمونه این دو تا وب سایت رو مقایسه کنید :

قسمت ورود به سایت :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

و ورود کابران این وب سایت :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** هایپرلینک اصلاح شد

DesignX
07-17-2010, 04:20 PM
سلام

برخي سايت ها از لاگين default جوملا(فارسی) استفاده مي كنن و برخي ماژول هاي ديگه اي رو بكار مي برن

يا علی

alem0711
07-17-2010, 04:36 PM
پس هیچ راهی برای فارسی سازی وجود نداره من اگه بخوام فارسی کنم باید چی کار کنم ؟
هر فایلی رو هم باز می کنم این مواردی که ذکر کردم رو پیدا نمی کنم ، اینا باید یه جایی ثبت شده باشه که نمایش داده می شه !
می خوام بدونم این موارد کجا هستند که بتونم فارسیشون کنم ! مشکل اصلی من همینه !

reka
07-17-2010, 07:08 PM
سلام

همونطور که در پست قبل عرض کردم این موارد با فارسی شدن زبان جوملا، فارسی میشوند مگر اینکه:

... و برخي ماژول هاي ديگه اي رو بكار مي برن

لطفا آدرس سایتتون رو اینجا قرار بدید.
بفرمایید از چه قالبی + جوملا ترجمه ی چه تیمی استفاده میکنید؟

یا علی