توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی سازی
Patriot
07-19-2010, 05:27 PM
دوستان من جوملا زا سایت خود جوملا گرفتم Version 1.5.15 چطوری میشه فارسیش کرد؟ نمیخوام ارتقا بدم
mersad
07-19-2010, 07:42 PM
سلام
میشه بپرسم چرا نمیخواین ارتقا بدین ؟
برای فارسی سازی باید جوملا فارسی مورد نظر خودتون رو دانلود کنید و پوشه زبان رو جایگزین کنید ( که توصیه نمیشه )
شاد و سلامت در پناه ایزد
Patriot
07-19-2010, 09:40 PM
چون مسخره هست از همش همین بهتره هر چی باشه کلی وقته روش کار شده هر از 1 دقیقه یکی دیگه میاد تا یه چیزه درست نیاد 4 5 ماه استفاده نمیکنم
حالا چیکار میشه کرد که هیچ مشکلی نداشته باشه؟
navibd
07-20-2010, 03:11 AM
به نظرم به روز باشی بهتره تا اینکه بخوای به یه cms قدیمی بچسبی.چونکه بهش مسلطی! اینجوری بیشتر عقب میمونی. عصر اطلاعاته دیگه،چه بخوای چه نخوای میره جلو و نمیشه همهس اطلاعات دنیا رو با هم داشت. اما تو زمینه ی کاری خودت هر چی به روز باشی به نفع خودته.میدونم زور داره.منم اعصابم خورد میشه اما صلاح تو اینه!تازه از امکانات جدیدش هم میتونی استفاده کنی.علاوه بر اینکه از نظر امنیت سایتت هم خیالت راحت تره چون به هر حال هر ورژنی کلی باگ ازش گرفته میشه و تو ورژن بعدی مشکلاتش کمتر میشه و سازگاریش بیشتر.باز میل خودته.
سلام
چون مسخره هست از همش همین بهتره هر چی باشه کلی وقته روش کار شده هر از 1 دقیقه یکی دیگه میاد تا یه چیزه درست نیاد 4 5 ماه استفاده نمیکنم
حالا چیکار میشه کرد که هیچ مشکلی نداشته باشه؟
لطفا چنین فکری نکنید چون به زودی دچار مشکل خواهید شد.
حتما و بدون شک ارتقا بدید.
نسخه های آخر همگی امنیتی هستند به این معنی که در صورت عدم ارتقا مشکل امنیتی برای سایتتون ایجاد خواهد شد.
یا علی
Patriot
07-20-2010, 08:37 AM
حق با شماست اما به نظرتون اگر مشکل نداشتن هی ارتقا میدادن؟
حالا من یعنی جز ارتقا راه دیگه ای ندارم؟
mersad
07-20-2010, 09:07 AM
جوملا جزو 3 CMS برتر دنیا بوده تا به امروز
از اون جا که جوملا فوق العاده کاربر پسند هست و تا حد بسیار زیادی کاربر نیاز به کد نویسی نداره طبیعاً دشمنان زیادی هم داره
این ارتقا ها دلیل بر مشکل نیست ...
شاد و سلامت در پناه ایزد
Patriot
07-20-2010, 09:12 AM
حالا شد یه حرفی
اما یه مشکل داره الان یه نفر مثه میخواد فاریش کنه تا ارتقا نده درست نمیشه
یا مثلا توی یه تاپیک دیگه یه مشلی گفتم الان چند روزه کسی بلد نیست بگه مشکل چیه
اینا هم مشکلاتش هست که امیدوارم رفع بشه
سلام
روی نسخه های جدید هم کار شده.
این نسخه های ارتقا، امنیتی هستند. به این معنی که وقتی نسخه 1.5.16 منتشر شد یعنی مشکلاتی در نسخه قبل (1.5.15) پیدا شده که در نسخه جدید رفع شدن.
حالا ممکنه اشکالاتی وجود داشته باشه که هنوز در نسخه جدید (1.5.16) کشف یا رفع نشده باشه، یا اینکه خود نسخه جدید (1.5.16) مشکلاتی داشته باشه که در یکی از این دو حالت، پس از رفع اشکالات نسخه جدیدی منتشر میشه.
بنابراین همیشه نسخه جدید برای رفع اشکالات نسخه قبل نیست. ممکنه اشکالاتی از پیشتر هم وجود داشته باشه که در نسخه قبل کشف یا رفع نشده باشه!
بهرحال با انجام روش زیر، می تونید جوملای خودتون رو همزمان هم به جوملا فارسی تبدیل کنید و هم به آخرین نسخه ارتقا بدید:
ارتقای Joomla 1.5.x به آخرین نسخه جوملا فارسی تیم مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا علی
Patriot
07-20-2010, 09:27 AM
یعنی فقط یه راه داره اونم ارتقا
اره ارتقا خوبه اما این مشکله که تا ارتقا ندی درست نمیشه
ادامه مطلب چی؟
خیر، راهش ارتقا نیست. بلکه همون روشی هست که عرض کردم که برای ارتقا هم از همون روش استفاده میشه.
اگر فکر می کنید بهتر از ما و تیم جوملا به برتری ها و اشکالات جوملا واقفید، هیچ اجباری نیست و شما می تونید نسخه 1.5.15 مامبولرن رو جایگزین جوملای خودتون بکنید!
یا علی
torghoundy
07-20-2010, 08:27 PM
سلام
دوست من شما با ارتقا چه مشکلی داری؟
سعید مرصاد و آقای کبیری و بقیه دوستان کاملا درست می گن.
اگر شما نمی خوای مشکلات حل شه که ارتقا نده.
اما اگر قصد ارتقا داری و زورت میاد بده من ضرف 4 ثانیه واست ارتقا میدم.
Patriot
07-21-2010, 10:17 PM
نه داداش زورم نمیاد اما به نظرم یکی از 3cms جهان باید امکانی داشته باشه که به جز ارتقا بشه فارسیش کردی اینطور نیست؟
navibd
07-22-2010, 12:15 AM
پوشه language رو باز کن. و شروع کن به ترجمه! تا الان 10 دفه تموم کرده بودی ترجمه رو...چه اصراریه! همون 1.5.15 رو نصب کن.
Patriot
07-22-2010, 07:42 AM
عزیز بزارید مدیران بیان بگن چیکار میشه کرد این همه میشینن خودشون ترجمه میکنن که ما نخوایم این کارو کنیم
خیر، راهش ارتقا نیست. بلکه همون روشی هست که عرض کردم که برای ارتقا هم از همون روش استفاده میشه.
مهدی.
07-22-2010, 08:14 PM
سلام
توصیه ما به شما این هست که آخرین نسخه رو بر روی جوملای خود ارتقا دهید اما ظاهراً شما به هر دلیلی تمایل ندارید از نسخه 1.5.15 دل بکنید!!! خوب مشکلی نیست شما میتوانید همان نسخه که فارسی شده رو بر روی جوملای خود اکسترکت نمایید. (با مسئولیت خودتان!)
در هسته جوملا چنین نیست که با انتقال تنها یک پوشه خاص فارسی سازی انجام شود ! تاریخ جلالی، راست به چپ کردن و خیلی موارد دیگه در فارسی سازی جوملا باید انجام شود. در صورتی که شما در هسته جوملا تغییراتی ایجاد کردید و نگران هستید این تغییرات به حالت عادی جوملا بازگردد باید خدمتتان عرض کنم همه تغییرات شما به حالت عادی باز خواهد گشت.
در انجمن مامبولرن بهترین روش حل مشکل و سریعترین پاسخ به شما ارائه میشود. لطفاً تاپیکها را با دقت مطالعه فرمایید تا سریعتر به پاسخ خود برسید. سپاسگزارم
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
Patriot
07-24-2010, 03:11 PM
آقا اینج دکمه تشکر نداشت مجبور شدم پست بدم
ممنون از اول همینو بگید :d
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.