توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عنوان مطلب در زیرمنوها
فانوس66
07-20-2010, 07:26 AM
سلام
من با استفاده از منو ساز SWMenuFree زیرمنو ساختم و منوهای من به صورت بخش>مجموعه>مطلب نمایش داده می شه ولی اکثر مجموعه های من فقط یک مطلب دارند و دیگه نیازی نیست که عنوان اون یک مطلب در زیرمنو بیاد و می خواهم راهنمایی کنید که چه جوری می تونم این حالت را انجام بدم. یعنی با کلیک عنوان مجموعه ی دارای یک مطلب، مطلب باز بشه نه با کلیک عنوان مطلب.
می تونید زیرمنوهایم را از آدرس سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ببینید.
**
هایپرلینک اصلاح شد.
سلام دوست عزیز
این کار شدنی نیست چون swmenu از یک قاعدع کلی برای همه آیتم ها پیروی میکنه
موفق باشید
فانوس66
07-21-2010, 03:16 AM
شما چه راه حل دیگه ای پیشنهاد می کنید.
زیرمنوهای خود جوملا رو هم نتونستم فعال کنم اگه آموزش خوبی در این زمینه دارید، لطفا لینکش را بگذارید.
سلام
بهترین راه حل این است که زیرمنوها را به صورت دستی خودتان بسازید و نمایش منوی فعال را در منوساز آبشاری غیرفعال نمایید
موفق باشید
فانوس66
07-21-2010, 03:59 PM
ممنون از راهنمایی تون
ولی این کاری که گفتید رو نمی دونم چه جوری باید انجام بدم، خواهشا بیشتر توضیح بدید.
سلام
زیرمنوها را رد قسمت مدیریت منوها بسازید کافیه در هنگام ساخت منو انتخاب کنید که منو زیرشاخه کدام منو باشد
موفق باشید
فانوس66
07-22-2010, 05:21 AM
بدین منظور پارامترهای ماژول منوی اصلی را به صورت زیر تغییر دادم:
نحوه نمایش منو : درختی - ستونی
نمایش دائمی زیرمنوها : بله
نمایش آیکن منوها : بله
گسترش منو : بله
فعال کردن شاخه : بله
برجسته سازی کامل منو : بله
و همچنین برای اینکه آیتم "کاربری های کیوسک" در زیر آیتم "کیوسک های اطلاع رسانی" نمایش داده بشه، در ویرایش محتویات و آیتم های منوی اصلی به صورت زیر عمل کردم:
* عنوان : کیوسک های اطلاع رسانی
نوع : نمایش لیست مجموعه های بخش
آیتم اصلی : بالا
* عنوان : کاربری های کیوسک
نوع : نمایش یک مطلب خاص
آیتم اصلی : کیوسک های اطلاع رسانی
ولی نتیجه ای نداد. اگه کار دیگه ای باید انجام بشه راهنمایی کنید.
فانوس66
07-22-2010, 03:41 PM
نوع آیتم های اصلی در منوها را SWMenuFree کردم درست شد.
از راهنمایی های شما هم بسیار بسیار ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.