PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عنوان مطلب در زیرمنوها

فانوس66
07-20-2010, 07:26 AM
سلام

من با استفاده از منو ساز SWMenuFree زیرمنو ساختم و منوهای من به صورت بخش>مجموعه>مطلب نمایش داده می شه ولی اکثر مجموعه های من فقط یک مطلب دارند و دیگه نیازی نیست که عنوان اون یک مطلب در زیرمنو بیاد و می خواهم راهنمایی کنید که چه جوری می تونم این حالت را انجام بدم. یعنی با کلیک عنوان مجموعه ی دارای یک مطلب، مطلب باز بشه نه با کلیک عنوان مطلب.

می تونید زیرمنوهایم را از آدرس سایت

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ببینید.

**
هایپرلینک اصلاح شد.

نوید
07-21-2010, 03:06 AM
سلام دوست عزیز
این کار شدنی نیست چون swmenu از یک قاعدع کلی برای همه آیتم ها پیروی میکنه
موفق باشید

فانوس66
07-21-2010, 03:16 AM
شما چه راه حل دیگه ای پیشنهاد می کنید.
زیرمنوهای خود جوملا رو هم نتونستم فعال کنم اگه آموزش خوبی در این زمینه دارید، لطفا لینکش را بگذارید.

نوید
07-21-2010, 07:07 AM
سلام
بهترین راه حل این است که زیرمنوها را به صورت دستی خودتان بسازید و نمایش منوی فعال را در منوساز آبشاری غیرفعال نمایید
موفق باشید

فانوس66
07-21-2010, 03:59 PM
ممنون از راهنمایی تون
ولی این کاری که گفتید رو نمی دونم چه جوری باید انجام بدم، خواهشا بیشتر توضیح بدید.

نوید
07-22-2010, 02:43 AM
سلام
زیرمنوها را رد قسمت مدیریت منوها بسازید کافیه در هنگام ساخت منو انتخاب کنید که منو زیرشاخه کدام منو باشد
موفق باشید

فانوس66
07-22-2010, 05:21 AM
بدین منظور پارامترهای ماژول منوی اصلی را به صورت زیر تغییر دادم:
نحوه نمایش منو : درختی - ستونی
نمایش دائمی زیرمنوها : بله
نمایش آیکن منوها : بله
گسترش منو : بله
فعال کردن شاخه : بله
برجسته سازی کامل منو : بله

و همچنین برای اینکه آیتم &quot;کاربری های کیوسک&quot; در زیر آیتم &quot;کیوسک های اطلاع رسانی&quot; نمایش داده بشه، در ویرایش محتویات و آیتم های منوی اصلی به صورت زیر عمل کردم:

* عنوان : کیوسک های اطلاع رسانی
نوع : نمایش لیست مجموعه های بخش
آیتم اصلی : بالا

* عنوان : کاربری های کیوسک
نوع : نمایش یک مطلب خاص
آیتم اصلی : کیوسک های اطلاع رسانی

ولی نتیجه ای نداد. اگه کار دیگه ای باید انجام بشه راهنمایی کنید.

فانوس66
07-22-2010, 03:41 PM
نوع آیتم های اصلی در منوها را SWMenuFree کردم درست شد.
از راهنمایی های شما هم بسیار بسیار ممنون