PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خسته نباشيد و يك مشكل!

abtin
11-14-2006, 03:12 PM
سلام..

جا داره يه خسته نباشيد گنده به همتون بگم .. واقعا دستتون درد نكنه . جدا نمي دونين چقدر دوستون دارم !!! ;D

حالا مشكلم چيه الان مي گم !

اين فابل دانلود مامبو چرا اينجوريه ؟ آخه خيلي از پوشه ها رو نداره من كه فكر كردم پچ ارتقاست ولي مثل اينكه هستشه نه؟ اگه خودشه من نتونستم رو لوكال نصبش كنم اصلا وارد مراحل نصب نشد همون اول خطا داد ! اگه پچ ارتقاست بازم نتونستم ارتقا بدم .. فايل ها رو جايگزين كردم باز به همون ارور برخوردم !!

خطاشم اينه :
Warning: main(c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>): failed to open stream: No such file or directory in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 64

Fatal error: main(): Failed opening required &#039;c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>; (include_path=&#039;.;c:\php4\pear&#039;) in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 64

بازم مي خوام بگم خسته نباشيد با اينكه من نتونستم نصب كنم ولي خيلي باحالين مرسي .

موفق و پيروز و سربلند و سرافراز باشيد !

iransbs
11-14-2006, 03:21 PM
لطفا فایل را درست دانلود کنید به احتمال زیاد دانلود شما نصف و نیمه بوده
دوباره سعی نمایید و سعی کنید از دانلودر استفاده کنید

موفق و پیروز باشید
یا علی

abtin
11-14-2006, 07:06 PM
سلام ...

بهرام جون من 4 بار دانلود كردم 2 بار با دانلودر 2 بار بي دانلودر ولي هيچ كدوم از فايل ها اي كه دانلود كردم درست نيستن همشونم عين همن ???

كمك كنيد من مامبو مي خوااااااااااااااااااااااا اااااااام ;D

از زحماتتون ممنون

iransbs
11-14-2006, 08:01 PM
آبتین جان آخه خودم یک بار دیگه از ترس اشتباه دانلود کردم ولی مشکلی ندیدم

siavashmusic
11-14-2006, 09:14 PM
MamboXchange Could Not Connect to Database:
با كليك بر روي لينك دانلود نوشته بالا مياد!

Amir H
11-14-2006, 09:23 PM
من فکر کنم دوستان از بس کلیک کردن ترکوندند MamboXchange رو :D

siavashmusic
11-14-2006, 09:42 PM
دقيقا !‌‌ ! !

firoozmandan
11-15-2006, 04:31 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

فقط هواي BW مارو داشته باشيد ;)

abtin
11-15-2006, 10:37 AM
سلام ..

من از لينكي كه آقاي فيروز مندان هم دادن دانلود كردم ولي اينم مثل همونه ..مشكل از كجاست من دارم دق ميكنم :&#039;(

Amir H
11-15-2006, 03:22 PM
اگه از Firewall استفاده میکنید غیرفعالش کنید و بعد دانلود کنید اگه بازم خراب بود ایراد از Connection شماست.

فایلی که دانلود میکنید چند مگ هست ؟

abtin
11-15-2006, 04:15 PM
من الان دفعه ششميه كه دانلود كردم فايروالم هم بستم .. حتي با ديال آپ هم امتحان كردم ولي باز فايل اشتباهه نصف فولدر ها رو نداره از جمله inistalation ... حجم فايل هم 3.25MB

دستم به دامنتون ( كسي دامن داره اينجا !! فكر نكنم ;D ) چي كار كنم ؟؟؟؟

Amir H
11-15-2006, 05:01 PM
نه من که دامن ندارم ;)

ولی مشکل از برنامه ای هست که شما فایل رو باهاش Extract میکنید ... از برنامه ی دیگری استفاده کنید

abtin
11-15-2006, 05:41 PM
منم همين فكرو كردم ولي به جز winrar با چه برنامه اي ميشه extract كردش؟ اگه معرفي كنين خودم براتون يه دامن مي خرم ;D

Amir H
11-15-2006, 05:45 PM
WinZip
PowerArchiver

الان تست کردم با winrar مشکل داره !

abtin
11-15-2006, 05:54 PM
آخ قربون دهنتون كاش زودتر مي گفتين 6 بار دانلود نمي كردم !! يادم باشه يه دامن خوشگله گل منگولي براتون بخرم ;D

از زحمات شما دوستان عزيز بي نهايت ممنون و متشكرم . واقعا خسته نباشيد !!

پيروز باشيد !