ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صفحه اصلی سایت نمایش داده نمیشود

amin20000
07-23-2010, 12:56 PM
با سلام

دوستان من یک قالب را با موفقیت در سایت نصب کردم اما وقتی خواستم اون قالب را حذف کنم با اینکه قالب پیشفرض نبود اما باز هم نشد که حذفش کنم . البته اینم بگم که خود سیستم اونو به عنوان قالب تخصیص داده شده میشناخت !!!

بعد ازاینکه دیدم نمیتوانم اونو از داخل سایت حذف کنم به صورت دستی از روی هاست پاکش کردم .

حالا مشکل اینجاست که وقتی به آدرس سایت میروم هیچ چیزی به من نشون نمیده !!!! دوستان چی کار کنم که مشکلم حل بشه ؟؟؟؟

mersad
07-23-2010, 01:51 PM
سلام
ادرس سایت ؟
وارد مدیریت هم نمیتونید بشید ؟

شاد و سلامت در پناه ایزد

amin20000
07-23-2010, 06:14 PM
سلام چرا وارد مدیریت میشم اما صفحه اصلی سفید نمایش داده میشه

reka
07-23-2010, 07:13 PM
سلام

قالب پیشفرض جوملا رو بعنوان قالب پیشفرض قرار بدید و ببینید باز هم مشکل سرجاشه.

یا علی

amin20000
07-24-2010, 09:24 PM
سلام
جوملارت جان باز هم مشکل سر جاشه !!! ببینید مشکل هرچی که هست به خاطر اون تخصیص یافته هستش ، چرا که وقتی من اون قالبی که نصب کردم و بعد حذفش کردم با اینکه پیشفرض نبود ، اما زیر ستون تخصیص یافته تیک خورده بود !!!

مهدی.
07-24-2010, 11:20 PM
سلام

آدرس سایت را لطفاً قرار دهید و از صفحه مدیریت قالبها یک تصویر تهیه کنید و در اینجا قرار دهید تا مشاهده کنیم.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

amin20000
07-31-2010, 07:56 PM
سلام

از اونجایی که هیچ جایی را برای گزاشتن عکس پیدا نکردم تصویر را در rapid share آپلود کردم با تشکر .

rapidshare.com/files/410246573/template_management.jpg

اگر آدرس سایت هم نیاز هست بدم ؟؟؟

** لینک اصلاح شد

علیرضا
07-31-2010, 08:27 PM
سلام
تخصیص یافته یعنی تخصیص یافته!
پیشنهاد من اینه که یکبار دیگه قالب پیش فرض مامبولرن رو به عنوان پیش فرض انتخاب و ذخیره کن.
انشاالله مشکلتون حل می شه.

یا حــــــــق

amin20000
07-31-2010, 08:32 PM
علیزضا جان من همه این کارها رو کردم ولی مشکل فقط در صورتی حل میشه که اون قالبی که به صورت امتحانی نصب کردم را دوباره نصب کنم که در این صورت سایت فقط با همون قالب بالا می آید و نمیتوان قالب دیگری رو انتخاب کرد .

navibd
07-31-2010, 09:37 PM
administrator/index.php?option=com_templates به site.com اضافه کن و وارد پنل مدیریت شو و قالب پیش فرض رو عوض کن.
اگه شد که این کارو بکن.
اگه نشد قالبی رو که پاک کردی رو از اول نصب کن. بعد غیر فعالش کن و پاکش کن.ببین میشه یا نه.

** لینک اصلاح شد

مهدی.
07-31-2010, 10:51 PM
فایل زیپ قالب مربوطه رو در در پوشه templates اکسترکت کنید ! به شکلی که نام پوشه مربوطه دقیقاً همان باشد که در فایل xml قالب ذکر شده. مشکل شما حل خواهد شد.

یک روش دیگه اینه که از دیتابیس اینکار را انجام دهید !

یک راه دیگه اینه که یک قالب را رینیم کنید و تنظیمات xml اونرو انجم بدید و بجای این قالب به سیستم معرفی کنید تا بتونید قالب رو تغییر بدید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

علیرضا
08-01-2010, 06:55 AM
سلام
تمام راه هایی که مهدی جان گفتن برای شما راهگشاست!
انجام دادید خبرشو بدید!
یا حـــــق

amin20000
08-01-2010, 08:27 PM
سلااااااام و یه عالمه تشکر از همه دوستان مخصوصا مهدی مهربون

من از روش سوم استفاده کردم البته فقط نام پوشه قالب اصلی را به نام پوشه قالبی که نصب کرده بودم تغییر دادم .

به هر حال ممنونم . اما میشه به من بگید که جریان چیه ؟؟؟؟

علیرضا
08-01-2010, 08:49 PM
سلام

خلاصه جریان اینه که شما لینکی از سایتتون رو به اون قالبی که پاک کرده اید تخصیص داده بودید. و در دیتابیس اون لینک به اون قالب ست شده بود.
خُب وقتی قالب رو پاک کردید؛ باید قبلش تخصیص رو حذف می کردید. (چون هنوز در دیتابیس لینکی به اون قالب ست شده است.) چون شما لینکی رو که فرا می خوندید (که احتمالا لینک صفحه اصلیتونم بوده) جوملا می رفته با اون قالب تخصیصی بازش کنه که دچار مشکل می شد.
امیدوارم متوجه شده باشید
یا حــــــــق

amin20000
08-02-2010, 08:19 PM
دوباره سلام

به خاطر این همه وال منو ببخشید . اما میشه منو راهنمایی کنید که چه جوری میشه از دیتا بیس مشکل را حل کرد ؟؟؟ بعضی از صفحات سایت همون مشکلی را داره که ضفحه اصلی داشته !!! ممنونم

علیرضا
08-02-2010, 09:18 PM
سلام

یه پیشنهاد دارم براتون که انشاالله با انجام اون مشکلتون حل می شه.
به مدیریت قالب در مدیریت سایتتون برید. یه قالب دیگه ای (غیر از قالب پیش فرض) وارید شید و تمام لینک ها رو بهش اختصاص بدید و ذخیره کنید. بعدش دوباره واردش بشید و گزینه هیچ رو انتخاب و بدین شکل از حالت اختصاصی خارج کنید. انشاالله مشکلتون با این حرکت حل می شه.

پشتیبان گیری یادتون نره.
یا حـــــــــق

amin20000
08-02-2010, 09:28 PM
علیرضا جان من درست نفهمیدم که باید چی کار کنم این امکان وجود داره که به صورت تصویری اختصاص دادن لینک ها را به من نمایش بدبد ؟؟؟

علیرضا
08-02-2010, 10:06 PM
سلام
یه بار دیگه می گم.

به مدیریت قالب در مدیریت سایتتون برید.
رویه نام قالبی غیر از قالب پیش فرض کلیک کنید و واردش بشید.
در بخش "تخصیص منو" گزینه تخصیص از لیست رو انتخاب و همه لینک ها را برگزینید.
تغییرات را ذخیره کنید.
دوباره وارد همون قالب بشید در بخش "تخصیص منو" گزینه "هیچ" انتخاب و دوباره ذخیره کنید.
انشاالله مشکلتون حل می شه.

پشتیبان گیری یادتون نره.
یا حـــــــــق