توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت moscom با جوملا 1.0.11 هم کار میکند؟
motsmart
11-14-2006, 07:24 PM
سلام
در مورد کامپوننت moscom که در سایت موجود هست...
این کامپوننت با جوملا هم کار میکند؟
من نصب کردم و نتیجه چیزی شبیه این شد: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> =6
لطفا راهنمایی کنید چرا قادر به ارسال نظر نیستم؟
یا علی
radmehr
11-14-2006, 07:46 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
16 ) اینجا انجمن آموزش تخصصی مامبو میباشد !!! لطفا سوالهایی که به مامبو مربوط نمیشوند را در انجمن مطرح نکنید . در صورت مشاهده بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف خواهد شد
motsmart
11-16-2006, 10:18 PM
از اینکه کمکی نکردید ممنون!
بنظرم این بندی که از قوانین سایت آوردید بیشتر از اینکه عنوان کننده این مبحث باشه که جوملا از مامبو جدا هست خواستار حاشیه نرفتن کاربران و خاطره نویسی و ایجاد انجمنهای مختلف دیگری باشد که در هر سایت انجمنی دیده میشه
موفق باشید
sorry4uboth
11-16-2006, 10:21 PM
نظر شما محترم و برای خود شماست!
برای جوملا هم به فکر هستیم! ای کاش کمی قوانین رو جدی میگرفتید و جستجو میکردید!
اما.....
شما باید برای جوملا از ادآن های خودش استفاده کنید! با نگاهی به roadmap ها متوجه میشید که هر دوتاشون دارن از هم جدا میشن! پس ببینید که این بند هم ....
motsmart
11-16-2006, 10:53 PM
باز هم ممنون! و موفق باشید
radmehr
11-16-2006, 10:58 PM
قوانین گویای همه چیز هست اما...
به خاطر اینکه از دست ما دلخور نباشید:
میتونید از کامپوننت های دیگرش استفاده کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
motsmart
11-17-2006, 01:04 AM
ممنون رادمهر
کامپوننتها رو دسترسی دارم اما بهتر دیدم قبل از استفاده تک تک اونها و تست و ترجمه احتمالی کامپوننتها از تجربه پیشکسوتها استفاده ای کرده باشم
موفق باشید
یا علی
radmehr
11-17-2006, 08:14 AM
خواهش میکنم
اما اصولا نصب مامبو و یا جوملا بر روی لوکال این امکان رو فراهم میکنه که بدون هیچ محدودیتی بتونیم هر کامپوننتی که بخوایم تست کنیم
شما خودتون هم میتونید روی لوکال تست کنید
کامپوننت ها زیاد هستند و ما نمیتونیم همه رو تست کنیم
motsmart
11-17-2006, 07:24 PM
از حسن توجه شما ممنون
مشکلم رو برطرف کردم
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.