PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در نصب جوملا در CPANEL11

vahipars
07-25-2010, 06:51 AM
سلام من هنگاميكه دارم جوملا رو در CPANEL11 نصب ميكنم در مرحله پايگاه داده يك پيام به صورت زير مي ده

مشكلي در ارتباط به پایگاه داده وجود دارد. پيام خطا نشان ميدهد كه : Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

بايد براي رفعش چه كار كنم؟من نام كاربري و ... را هم درست وارد مي كنم

DesignX
07-25-2010, 07:05 AM
سلام

این پیام خطا نشون میده که یا پایگاه داده رو ایجاد نکردید و یا اسمشو اشتباه وارد میکنید!

یا علی

مهدی.
07-25-2010, 10:03 AM
سلام

یکبار آموزش نصب جوملا در CPANEL را مطالعه فرمایید و مرحله به مرحله پیش بروید تا مشکلی نداشته باشید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

mehrazi
08-02-2010, 05:10 AM
من جوملا رو روی هاست قرار دادم ولی وقتی آدرس سایت رو فراخوانی می‌کنم تا جوملا رو نصب کنم این خطا رو می‌ده

Warning: require_once(/home/amoozes/public_html/includes/defines.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/amoozes/public_html/index.php on line 21

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/amoozes/public_html/includes/defines.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/amoozes/public_html/index.php on line 21

mersad
08-02-2010, 05:44 AM
سلام

من جوملا رو روی هاست قرار دادم ولی وقتی آدرس سایت رو فراخوانی می‌کنم تا جوملا رو نصب کنم این خطا رو می‌ده

بیشتر توضیح بدین !!! دقیقاً چی کار کردین ؟
از این اموزش میتونید بهره ببرید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.5_%D9%81%D8%A7%D8 %B1%D8%B3%DB%8C_%D8%A8%D8%A7_cPanel_11

شاد و سلامت در پناه ایزد