توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب شرکتی
tondar1
07-26-2010, 02:45 PM
سلام.ما تو یکی از شهرهای فارس خدمات اینترنت و adsl داریم.راستش مدتیه می خوایم یک سایت برا شرکت طراحی کنیم ولی گرفتاری نمیزاره تا حالا که به قابلیت های جوملا پی بردم.ما می خوایم سایتی مثل parsonline یا shatel طراحی کنید.می خواستم اگه می شه یک قالب فارسی شرکتی مثل پارس آنلاین همراه با کانپوننتها و slider های مورد نیازش بهم معرفی کنید.امیدوارم کمکم کنید.تشکر
mersad
07-27-2010, 10:35 AM
سلام
تمامی مواردی که مد نظر شما هست در سایت persianit.ir میتونید بیابید
شاد و سلامت در پناه ایزد
tondar1
07-27-2010, 02:48 PM
قبلا این سایت رو دیدم.سایت بسیار پر محتوایی هم هست.حالا می رم ببینم میتونم پیدا کنم.یک قالب فارسی خوب شرکتی هم گیرم می ومد کافی بود.تشکر
متاسفانه پیدا نکردم.فقط چندتا قالب شرکتی خوب تو سایت جومینا هست که بهترینشو وقتی نصب کردم اصلا اونجوری که تو عکسش بود نبود.لطفا راهنماییم کنید
** دو ارسال شما یکی شد
pars247
07-28-2010, 04:15 AM
متاسفانه پیدا نکردم.فقط چندتا قالب شرکتی خوب تو سایت جومینا هست که بهترینشو وقتی نصب کردم اصلا اونجوری که تو عکسش بود نبود.لطفا راهنماییم کنید
اگه میتونی هزینه کنی من دو تا قالب خوب برا پرتال دارم
دموی قالب اول:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم دومی روی سایت بوشهر تیم که البته یه مقدار تغییرش داده :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
** هایپرلینک اصلاح شد
tondar1
07-31-2010, 07:44 PM
آره من یک سایت می خوام تو مایه های همون بوشهر تیم البته خودم به جوملا واردم ولی فرصت ندارم و کس دیگه باید طراحی کنه.
هزینه اش چنده؟
بعد من همین slideshow که معمولا میزارن بالای سایتهای شرکتی رو می خوام البته حرفهای شو.لینک دانلود یک ماژول اسلاید شو بهم بدین لطفا.
08-01-2010, 07:53 PM
دوست عزیز پیغام خصوصیت رو چک کن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.