توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : configuration.php : غير قابل ويرايش
webpen
02-01-2006, 08:37 AM
مشکل از کجا می تونه باشه؟
Siamak
02-01-2006, 08:59 AM
برو وارد file manager هاستت شو و پرميشن فايل configuration.php رو در روت برابر 777 قرار بده. مشكل حل ميشه ;)
rl_totti
03-04-2006, 07:08 PM
مال من قابل ویرایش هست ولی وقتی در قسمت تنظیمات کلی می خوام سیو کنم ....میگه نمیشه
اگه میشه راهنمایی کنید
farhad
03-04-2006, 08:20 PM
مطمئن هستید که پرمیشن فایل configuration.php بصورت 777 هست؟
rl_totti
03-05-2006, 05:27 PM
configuration.php : قابل ويرايش
اینو تو قسمت تنظیمات کلی من با هر بار ورود می بینم
در ضمن هاست من windose مشکل اینه که من تو file manager ....اینی که گفتی ندارم ....تو کدوم پوشس :
anon_ftp , cgi_bin , error_docs , <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> , <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> , private , statics , subdomains , vault_scripts .web_users
ممنون
rl_totti
03-05-2006, 05:30 PM
بعد از تغییرات می خوام save کنم :
خطایی پیدا شد که امکان تغییر را نمیدهد
این پیغامو میده
rl_totti
03-05-2006, 05:50 PM
configuration.php : قابل ويرايش
اینو تو قسمت تنظیمات کلی من با هر بار ورود می بینم
در ضمن هاست من windose مشکل اینه که من تو file manager ....اینی که گفتی ندارم ....تو کدوم پوشس :
anon_ftp , cgi_bin , error_docs , <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> , <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> , private , statics , subdomains , vault_scripts .web_users
ممنون
اقا من configuration.php رو پیدا کردم ..... ولی خیلی دمو دستگاه داره یه کم راهنمایی کن
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم عکس
farhad
03-05-2006, 06:53 PM
ببنید دوست عزیز...
یک راه ساده و آسون .... و نیازی به دونستن اینکه کنترل پنل هاست شما چگونه کار مبکنه میتونید پرمیشن فایل رو 777 کنید.
یک برنامه FTP مثل CuteFtp pro نصب کنید...و بعد از وارد شده به FTP سایت خودتون...در پوشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> فایلconfiguration.php را پیدا کنید و در قسمت تنظیمات اون در برنامه CuteFtp ، پرمیشن اون رو 777 کنید.
در این عکسی هم که گذاشتید...باید Full Control رو فعال کنید و یادتون باشه که بعد از انجام تغییرات اون رو در حالت READ قرار بدید تا امنیت سایت حفظ بشه.
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.