PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش نصب پلاگین Glossy Accordion Menu

sabersylar
07-28-2010, 07:39 AM
سلام دوستان
من می خواستم این پلاگین رو نصب کنم و منو هام رو این جوری کنم ولی نمی دونم چه جور کار می کنه چون من نصبش هم کردم و فعالش هم کردم ولی نمیدونم چه جور اجرا می شه
اینم سایتش
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگه شما منوی این جوری دیگه ای دارید اینجا بذارید

mersad
07-28-2010, 01:17 PM
سلام
دوست عزیز برای این مورد باید کمی به php , HTML اشنا باشید
طریقه کاربرد رو کامل و واضح توضیح داده در همین صفحه ...
طریقه استفاده

with:

{Glossy_Accordion_Menu}
... menu items ...
{/Glossy_Accordion_Menu}

و نمونه این مورد

For example,

{Glossy_Accordion_Menu}
&lt;a href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
- &lt;a href=&quot;url1&quot;&gt;Introduction&lt;/a&gt;
- &lt;a href=&quot;url2&quot;&gt;Unique Features&lt;/a&gt;
- &lt;a href=&quot;url3&quot;&gt;How to Use&lt;/a&gt;
- &lt;a href=&quot;url4&quot;&gt;Demo&lt;/a&gt;
&lt;a href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
- &lt;a href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
- &lt;a href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
Demo 1
- &lt;a href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> target=_blank&gt;submenu 1.1&lt;/a&gt;
- &lt;a href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> target=_blank&gt;submenu 1.2&lt;/a&gt;
- &lt;a href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> target=_blank&gt;submenu 1.3&lt;/a&gt;
-
- &lt;a href=&quot;google.com&quot;&gt;&lt;img src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> border=0/&gt;&lt;/a&gt;
Demo 2
- &lt;a href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> target=_blank&gt;submenu 2.1&lt;/a&gt;
- &lt;a href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> target=_blank&gt;submenu 2.2&lt;/a&gt;
- &lt;a href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> target=_blank&gt;submenu 2.3&lt;/a&gt;
-
- &lt;img src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> /&gt;
{/Glossy_Accordion_Menu}

پیشنهاد میکنم قبل از به کار گیری این مورد در باره به کار گیری پلاگین ها و انواع انها جستجو کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد