PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال قالب در 4.6.1

emperatoor
11-15-2006, 09:47 AM
سلام .
من هر قالبی رو که روی 4.6.1 نصب میکنم بهم میریزه در حالی که در 4.5.4 همون قالب عالی کار میکنه.
من روی لوکال کار میکنم.
لطفآ من رو راهنمایی کنید

firoozmandan
11-15-2006, 09:56 AM
سلام

به مامبو 4.6.1 كلاسهاي جديدي اضافه شده اما باعث نميشه قالب با مشكل زيادي مواجه بشه .

شما با همه قالبها مشكل داريد ؟

دقيقا چه مشكلي پيش مياد ؟
كدوم قسمت به هم ميريزه ؟

اگر يه تصوير از مشكل بذاري بهتر ميشه راهنمايي كرد

يا علي

emperatoor
11-15-2006, 11:28 AM
سلام جناب فیروزمندان.
به جز 2 تا قالب پیش فرض خودش با بقیه مشکل داره
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
11-15-2006, 12:39 PM
حق با شماست

اما مشكل بزرگي نيست

با يه سري تغيير در فايل CSS ميتونيد مشكلاتش رو حل كنيد .

اگر در اين زمينه مشكلي داشتين حتما مطرح كنيد

يا علي

emperatoor
11-15-2006, 12:56 PM
ممنون جناب فیروزمندان
میشه بگید کدوم قسمت css رو باید اصلاح کنم که هم نوشته ها و عکس زیرشون درست بشه هم اینکه اون ماژول محبوب ترین ها بره پیشه آخرین اخبار

firoozmandan
11-16-2006, 04:16 AM
سلام

آموزش زير رو مطالعه كنيد دقيقا مشخص شده چه كلاسي مربوط به كدوم قسمت هست :

يا علي

emperatoor
11-17-2006, 03:45 PM
سلام آقا ما هر چی زور زدیم نتونستیم مشکل اینو حل کنیم.
میشه یه شیر پاک خورده ای من رو راهنمایی کنه کجا رو چکار کنم؟
لطفآ من رو به اون لینک آموزش استایل هدایت نکنید چون از روی اون هم زور زدم

radmehr
11-17-2006, 08:38 PM
کل قالب رو یه جا آپلود کنید تا دوستان بررسی کنن

sorry4uboth
11-17-2006, 08:44 PM
دوست عزیز

1- تاپیکی رو که توش کدها رو گذاشتید ویرایش کنید و به جاش لینک قالب رو قرار بدید تا بررسی بشه
2- عنوان مناسب برای پستهاتون انتخاب کنید!
3- بزارید یه چند روز بگذره کسی جواب نداد بصورت خصوصی از یکی از مدیران درخواست کنید تا به سوالتون جواب بدن

متاسفانه کاربر خیلی بد عادت شدند! میخوان تاپیکشون نخورده جواب بگیرند! کمی انصاف هم بد چیزی نیست!

emperatoor
11-17-2006, 08:52 PM
خیلی ببخشید من قصد توهین نداشتم.
3 روزه که با چند تا از کاربرای اصلی هم در حال صحبتم ولی همه من رو به اون آموزش css ارجاع میدن
کسی هم امروز جواب من رو نداد حداقل میدونم که شما آن لاین بودین
به هر حال باز هم عذر میخوام
این هم کل قالب

sorry4uboth
11-17-2006, 08:57 PM
لطف میکنید اون تاپیکتون رو هم ویرایش کنید!

خیلی این صفحه دیر لود میشه!

mhadaily
11-17-2006, 09:49 PM
دوست عزیز اشکالی که گفتید برای شما رفع کردم اشکال مشکل خاصی دیگه ای هم نبود در هر دو مرورگر هم به خوبی کار می کنه

این هم لینک دانلودش :

فقط همان طور که محمد جان گفتند تاپیک هاتون رو ادیت کنید ممنون می شوم هم تاپیک کدها و هم عکس ها