توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ادیتورها
dj_ahmad
08-01-2010, 05:38 AM
هیچ کدوم از ادیتور های من درست کار نمیکنه
رو لوکال هاست همه چی مرتب بود ولی بعد از انتقال به سرور ......
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مشکل از چی میتونه باشه؟
مهدی.
08-01-2010, 08:53 AM
سلام
در configuration آدرس سایت با www نیست ! و در هنگام کار با جوملا این آدرس بهمراه www بوده. پلاگین ادیتور متوجه این تفاوت آدرس نمیشه و در اون آدرس لاگین نشده و خطا میده ! برای همین صفحه سفید رو مشاهده میکنید !
دو راه دارید !
در کانفیگ این آدرس را اصلاح کنید !
در هنگام کار با جوملا آدرس سایت را بدون www وارد کنید و لاگین کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
dj_ahmad
08-01-2010, 09:14 AM
سلام بر مهدی
اگه منظورتون کد زیر هست از قبل با <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نام سایت رو داخلش ذکر کرده بودم
var $live_site = '<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;;
ولی فکرک نم که آدرس دایرکتوری رو اشتباه داده باشم منظورم
var $log_path = site/logs';
var $tmp_path = site/tmp';
که اونم اگه اشتباه بود مشکل های حاد تری پیش میومد! ولی چون کنترل پنلم پلسک هست قدری گیجم کرده!
مهدی.
08-01-2010, 09:34 AM
پس دو عامل باقی میمونه !
1:فایلهای جوملا به درستی منتقل نشده اند و برخی فایلها ناقص منتقل یافته اند !
2:فایلهای مربوطه و یا پوشه های آنها پرمیشن کافی رو ندارند
این دو مورد رو هم بررسی فرمایید و نتیجه رو در اینجا اعلام کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
dj_ahmad
08-01-2010, 09:38 AM
الان رو لوکال هاست چک کردم دیدم که بله روی لوکال هست هم همین مشکل هست...قبلا نبود،شاید نصب یه ماژول یا کامپوننت ایت حالت رو به وجود آورده
فایل ها رو جایگزین میکنم ببنم چی میشه!
dj_ahmad
08-01-2010, 12:20 PM
روی لوکال هاست همه فایل های رو جایگزین کردم ولی افاقه نکرد.......,گفتم شاید از مرورگره ...مرمرگر رو هم عوض کردم انواع IE و کروم و فایر فکس و اپرا باز نشد که نشد ..ولی ناگهان علت مشکل رو متوجه شدم
علت ین مشکی نرم افزار اینترنت سکیوریتی کاسپراسکای هست که اجرازه اجرا شدن کد جاوا اسکریپت روی مرورگر رو نیده و بلاک میکنه!
قبلا ها پیغام میداد ولی من قسمت پیغام های کاسپر رو غیر فعال کردم که اینقدر به همه چی گیر نده..خلاصه با غیر فعال کردنه خوده کاسپر این موضوع هم حل شد
با تشکر از مهدی عزیز تک بین الملل
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.