saeed110110
08-03-2010, 02:47 AM
با سلام خدمت دوستان همیشه فعال انجمن مامبولرن
پس از نصب کامل جوملا و ساختن سایت وقتی به هر زیر بخش یا زیر مجموعه وارد می شوم در آن صفحه قبل از مشاهده مطلب خطای زیر به تعداد زیاد از بالا تا پایین صفحه به صورت تکراری نمایش داده می شود:
Warning: cannot yet handle MBCS in html_entity_decode()! in C:\Inetpub\vhosts\tarahsanat.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> s\joomla\application\pathway.php on line 209
لطفا راهنمائی فرمائید چگونه می توانم این مشکل را بر طرف کنم.
همچنین برای تغییر قالب به وارد کردن تنظیمات FTP نیاز دارد و وقتی وارد می کنم با خطای زیر مواجه می شوم:
JFTP::connect: Could not connect to host "ftp://ftp.tarahsanat.com" on port 21
JClientHelper::setCredentialsFromRequest failed
لطفا در این مورد هم کمکم کنید.
با تشکر
**تگ کد اضافه شد
پس از نصب کامل جوملا و ساختن سایت وقتی به هر زیر بخش یا زیر مجموعه وارد می شوم در آن صفحه قبل از مشاهده مطلب خطای زیر به تعداد زیاد از بالا تا پایین صفحه به صورت تکراری نمایش داده می شود:
Warning: cannot yet handle MBCS in html_entity_decode()! in C:\Inetpub\vhosts\tarahsanat.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> s\joomla\application\pathway.php on line 209
لطفا راهنمائی فرمائید چگونه می توانم این مشکل را بر طرف کنم.
همچنین برای تغییر قالب به وارد کردن تنظیمات FTP نیاز دارد و وقتی وارد می کنم با خطای زیر مواجه می شوم:
JFTP::connect: Could not connect to host "ftp://ftp.tarahsanat.com" on port 21
JClientHelper::setCredentialsFromRequest failed
لطفا در این مورد هم کمکم کنید.
با تشکر
**تگ کد اضافه شد