ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ><> راه اندازی اولیه جوملا

virangar65
08-04-2010, 06:25 AM
با سلام
من جوملا رو برای اولین بار توی این آدرس نصب کردم :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و وقتی صفحه اصلی رو بعد از نصب باز کردم تعدادی پست و موضوعات و برگه توی سایت دیدم؟
آیا اینا برای نمونه در جوملا پست شدن؟
و چطوری می شه پاکشون کرد؟
می بخشید من اصلا با مدیریت جوملا آشنا نیستم

با احترام

**
هایپرلینک اصلاح شد.

محمد محسنی
08-04-2010, 06:41 AM
سلام
شما هنگام نصب جوملا
نصب اطلاعات اولیه را انتخاب کرده اید

برای حذف این موارد هم 2 راه دارید
از قسمت مدیریت مطالب را پاک کنید
جوملا را دوباره نصب کند ( بر روی نصب اطلاعات اولیه کلیک نکنید)

یا علی

virangar65
08-04-2010, 07:39 AM
ممنون trisha جان چند تا سوال دیگه هم داشتم که ممنون می شم پاسخ بدین:
1- مدیریت بخش ، مدیریت مجموعه ها ، مدیریت منوها - هر کدوم از این ها چه کاری انجام می دن؟

2- وقتی سیستم رو اول نصب کردم یه بلوک برای عضویت توی سایت بود، الان که من دوباره سیستم رو نصب کردم و نصب اطلاعات اولیه رو روش کلیک نکردم باز هم اون بلوک فعال هست یا اینکه عضویت غیر فعال هستش؟

3- وقتی توی بخش افزودن مطلب جدید می رم منو های بالای ادمین جوملا غیر فعال می شن برای شما هم اینطوری هست؟

torghoundy
08-04-2010, 09:32 AM
سلام
دوست عزیزم لینک زیر جواب اکثر سوالات شما را داراست:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
همچنین برای یافتن جواب سوالات خود طبق قوانین همیشه اول جستجو کنید.

virangar65
08-04-2010, 09:49 AM
بله ممنون از راهنمایی تون از این به بعد بیشتر جستجو می کنم

ولی جواب سوال 2 و 3 رو نگرفتم ممنون می شم این ها رو راهنمایی کنید

reka
08-04-2010, 01:42 PM
سلام

2- توصیه میکنم اطلاعات نمونه رو هنگام نصب بزنید چرا که ساختار اولیه رو برای شما میسازه و بعلت مبتدی بودن در کار با جوملا، کمی دستتون جلو خواهد بود. سپس مطالبی که نمیخواید رو میتونید ویرایش یا پاک کنید.
اون بلوک هم محتوا نیست بلکه منوی اصلی و پیشفرض است که اگر نباشه صفحه ی اول جوملا بالا نمیاد.

3- بله باید همینطور باشه.

کتاب رایگان آموزش جوملا رو از سایت persianit.ir دریافت کنید، برای شروع مطالب مفیدی در اختیارتون میذاره.

یا علی

virangar65
08-04-2010, 01:49 PM
ممنون جناب کبیری
فقط می شه بگین بلوک بخش ها و مجموعه ها رو چطوری می تونم فعال کنم؟

reka
08-04-2010, 01:55 PM
سلام

شما باید یک ماژول جدید در مدیریت ماژولها بسازید از نوع &quot;آخرین مطالب&quot; یا &quot;پربیننده ترین ها&quot; و سپس ID یا شناسه ی مجموعه یا بخش رو در تنظیمات ماژول وارد کنید و سپس موقعیت ماژول رو هم مشخص کنید و ذخیره کنید.

نقشه ی موقعیت های ماژول رو از لینک site.com/?tp=1 بدست بیارید.
هر ماژول برای انتشار نیاز به تعیین موقعیت دارد.

یا علی

virangar65
08-04-2010, 02:08 PM
جناب کبیری من یه ماژول بخش ها رو فعال کردم ولی زیر مجموعه هاش رو نشون نمی ده می شه کاریش کرد که به صورت درختی زیر مجموعه ها رو نشون بده؟

reka
08-04-2010, 02:12 PM
سلام

بدلیل خارج شدن تاپیک از بحث اصلی لطفا 1- در انجمن جستجو کنید 2- اگر مطمئن شدید قبلا جواب داده نشده، تاپیک جدید بزنید.

یا علی