soooot
11-16-2006, 08:52 AM
سلام
من برای نصب مامبو روی کامپیوترم دچار مشکل شدم !
برای نصب مامبو روی کامپیوترم از برنامه appserv استفاده کردم و در مرحله ای از نصب این برنامه که عکس اون رو در زیر میبیند یوز نیم و پسورد رو mysql انتخواب کردم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
( عکس شماره یک )
اولین مشکل اینه که بعد از نصب این برنامه آیکن <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در تسک بار نیومد !
مشکل دوم اینه که در قسمت اول نصب مامبو گزینه Register Globals مشکل داره ( عکس زیر )
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
( عکس شماره دو )
مشکل سوم اینه که در عکس زیر من در قسمت Verify MySQL Password و MySQL Database Name مینویسم mysql ( همون پسوردی که وقتی برنامه appserv رو نصب میکردم در عکس اول گذاشتم )
( عکس شماره سه )
ولی بعد این پیغام رو بهم میده !
Are you sure these settings are correct?
Mambo will now attempt to populate a Database with the settings you have supplied
( عکس شماره چهار )
و بعد که روی Ok کلیک میکنم پیغام زیر رو میده !
The password and username provided are incorrect.
( عکس شماره پنج )
و وقتی روی Ok کلیک میکنم دوباره بر میگرده به صفحه زیر .
( عکس شماره شش )
حالا باید چیکار کنم ؟
نکنه قبل از نصب مامبو روی کامپیوتر هم باید دیتا بیس بسازم ؟
خوب این کار رو روی کامپیوتر چجوری باید انجام بدم ؟
چیکار کنم که مشکل عکس شماره دو حل بشه ؟
چرا بعد از نصب برنامه appserv آیکن <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در تسک بار نمیاد ؟ اصلا لزومی داره که این آیکن در تسک بار بیاد ، یا اگر نیاد هم مشکلی نیست ؟
ضمنا من از آخرین ورژن مامبو فارسی (mambo4.6.1 ) استفاده کردم.
من برای نصب مامبو روی کامپیوترم دچار مشکل شدم !
برای نصب مامبو روی کامپیوترم از برنامه appserv استفاده کردم و در مرحله ای از نصب این برنامه که عکس اون رو در زیر میبیند یوز نیم و پسورد رو mysql انتخواب کردم.
( عکس شماره یک )
اولین مشکل اینه که بعد از نصب این برنامه آیکن <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در تسک بار نیومد !
مشکل دوم اینه که در قسمت اول نصب مامبو گزینه Register Globals مشکل داره ( عکس زیر )
( عکس شماره دو )
مشکل سوم اینه که در عکس زیر من در قسمت Verify MySQL Password و MySQL Database Name مینویسم mysql ( همون پسوردی که وقتی برنامه appserv رو نصب میکردم در عکس اول گذاشتم )
( عکس شماره سه )
ولی بعد این پیغام رو بهم میده !
Are you sure these settings are correct?
Mambo will now attempt to populate a Database with the settings you have supplied
( عکس شماره چهار )
و بعد که روی Ok کلیک میکنم پیغام زیر رو میده !
The password and username provided are incorrect.
( عکس شماره پنج )
و وقتی روی Ok کلیک میکنم دوباره بر میگرده به صفحه زیر .
( عکس شماره شش )
حالا باید چیکار کنم ؟
نکنه قبل از نصب مامبو روی کامپیوتر هم باید دیتا بیس بسازم ؟
خوب این کار رو روی کامپیوتر چجوری باید انجام بدم ؟
چیکار کنم که مشکل عکس شماره دو حل بشه ؟
چرا بعد از نصب برنامه appserv آیکن <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در تسک بار نمیاد ؟ اصلا لزومی داره که این آیکن در تسک بار بیاد ، یا اگر نیاد هم مشکلی نیست ؟
ضمنا من از آخرین ورژن مامبو فارسی (mambo4.6.1 ) استفاده کردم.