PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب مامبو روی کامپیوتر ( خواهش میکنم به من خیلی

soooot
11-16-2006, 08:52 AM
سلام
من برای نصب مامبو روی کامپیوترم دچار مشکل شدم !
برای نصب مامبو روی کامپیوترم از برنامه appserv استفاده کردم و در مرحله ای از نصب این برنامه که عکس اون رو در زیر میبیند یوز نیم و پسورد رو mysql انتخواب کردم.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

( عکس شماره یک )

اولین مشکل اینه که بعد از نصب این برنامه آیکن <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در تسک بار نیومد !
مشکل دوم اینه که در قسمت اول نصب مامبو گزینه Register Globals مشکل داره ( عکس زیر )

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

( عکس شماره دو )

مشکل سوم اینه که در عکس زیر من در قسمت Verify MySQL Password و MySQL Database Name مینویسم mysql ( همون پسوردی که وقتی برنامه appserv رو نصب میکردم در عکس اول گذاشتم )

( عکس شماره سه )

ولی بعد این پیغام رو بهم میده !

Are you sure these settings are correct?
Mambo will now attempt to populate a Database with the settings you have supplied

( عکس شماره چهار )

و بعد که روی Ok کلیک میکنم پیغام زیر رو میده !

The password and username provided are incorrect.

( عکس شماره پنج )

و وقتی روی Ok کلیک میکنم دوباره بر میگرده به صفحه زیر .

( عکس شماره شش )

حالا باید چیکار کنم ؟
نکنه قبل از نصب مامبو روی کامپیوتر هم باید دیتا بیس بسازم ؟
خوب این کار رو روی کامپیوتر چجوری باید انجام بدم ؟
چیکار کنم که مشکل عکس شماره دو حل بشه ؟
چرا بعد از نصب برنامه appserv آیکن <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در تسک بار نمیاد ؟ اصلا لزومی داره که این آیکن در تسک بار بیاد ، یا اگر نیاد هم مشکلی نیست ؟
ضمنا من از آخرین ورژن مامبو فارسی (mambo4.6.1 ) استفاده کردم.

sorry4uboth
11-16-2006, 08:59 AM
سلام
ورودتون رو تبریک میگم
شما نباید روی لوکال رمزی برازی ( تا ورژن 245 appserv)
اون ایکن هم اصلا مهم نیست که بیاد یا نیاد!

نیازی به ساخت دیتابیس برای لوکال نیست! خود مامبو میسازه ;)

soooot
11-16-2006, 09:44 AM
ممنون :-*
پس جواب سوالهای دیگم چی ! :-[
من که نفهمیدم چیکار کردم ولی آخرش درست شد و تونستم روی کامپیوتر نصبش کنم :o
حالا نمیدونم چجوری باید به قسمت مدیریت سایت برم :-\
باید این آدرس رو بزنم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ؟ ???
اسم سایتم رو موقع نصب مامبو گذاشتم soooot دات کام و دبلیو دبلیو دبلیو و اینا هم براش نگذاشتم هاااااااا :-X
حالا توی این آدرسه به جای yoursite مینویسم soooot به جای yourdir چی باید بنویسم ؟ ::)

firoozmandan
11-16-2006, 09:48 AM
سلام

بد نيست براي شما كه تازه ميخوايين شروع كنيد و مامبو رو تجربه كنيد آموزش زير رو مطالعه كنيد :

اين آموزش در 5 قسمت تهيه شده كه ميتونيد مطالعه كنيد .

خيلي از سوالهاي شما با مطالعه اين آموزش حل ميشه . اما اگر باز هم مشكلي داشتين حتما مطرح كنيد

يا علي

soooot
11-16-2006, 10:51 AM
ممنون خوندمش ولی چون هنوز حتی یک بار هم نتونستم وارد قسمت مدیریت بشم نمیتونم تصور درستی از چیزهائی که توی این آموزش نوشته داشته باشم :&#039;(
میشه بگید چجوری میتونم وارد قسمت مدیریت بشم ؟ ???
یعنی توی آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> به جای yourdir چی باید بنویسم ؟ :-[

radmehr
11-16-2006, 10:55 AM
اینو هم مطالعه کنید: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در لوکال آدرس ها به این صورت هستند:

sorry4uboth
11-16-2006, 10:59 AM
در لوکال <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در سرور <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mambo = فولدری که مامبو رو کپی کردی
yourdir = فولدری که مامبو رو سروره
yourdomain = دامنه خودت!

soooot
11-16-2006, 11:20 AM
ببخشید ولی ( mambo = فولدری که مامبو رو کپی کردی ) یعنی چی ؟ ???
خوب من برای نصب مامبو روی کامپیوتر از برنامه appserv استفاده کردم و بعد مامبو رو توی آدرس C:\AppServ\www کپی کردم و بعد آن زیپش کردم و ... ::)
خوب حالا باید به جای mambo چی بنویسم که وارد قسمت مدیریت بشم ؟ :-[

radmehr
11-16-2006, 12:14 PM
توی c:/appserv/www یه فولدر میسازی به نام مثلا mambo
فایل مامبو رو تو این فولدر extract میکنی
حالا از آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> میتونی بری تو مامبو

این آموزش رو خوندید؟؟!!
=&gt; آموزش نصب مامبو 4.6.1 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

soooot
11-16-2006, 01:24 PM
ممنون کاری رو که گفتید کردم ، اشتباهم این بود که فایل زیپ شده رو مستقیم در آدرس c:/appserv/www آن زیپ میکردم و پوشه mambo رو نمیساختم ;)
اون آموزش رو هم به همراه آموزش نصب دو ورژن قبلی خوندم ( الهی دستتون درد نکنه ) :)
حالا درست شد و به قسمتی که در عکس زیر هست میره ولی هر یوز و پسوردی که میزنم وارد نمیشه ! :o

منظور از یوزر نیم و پسوردی که در عکس زیر نوشته کدوم یوزر نیم و پسورده ؟ ???
موقع نصب من مشخصات زیر رو وارد کردم ::)
Host Name=localhost
MySql User Name=root
این گزینه رو خالی گذاشتم=MySql Password
این گزینه رو خالی گذاشتمVerify MySql Password=
MySql Database Name=mysql
MySql Table Prefix=_mos

radmehr
11-16-2006, 01:27 PM
این آموزش رو خوندید؟؟!!
=&gt; آموزش نصب مامبو 4.6.1 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

firoozmandan
11-16-2006, 01:28 PM
دوست عزيز مثل اينكه شما هيج توجهي به مراحل نصب - آموزش تصويري نصب و ... نكرديد

در آخرين مرحله نصب از شما پسورد به همراه ايميل شما پرسيده ميشه

يوزر نيم شما به صورت پيشفرض admin هست

موضوع بعدي كه بايد نظر شما رو به اون جلب كنم قوانين انجمن هست :
لطفا قوانين رو با دقت بخونيد .

لطفا براي تاپيكهاي خودتون عنوان هايي مطابق با قوانين ايجاد كنيد .

يا علي

sorry4uboth
11-16-2006, 01:29 PM
لطفا آموزش رو دوباره مطالعه کنید!

در مرحله آخر از شما یک email &amp; password میگرفت!

user : admin
pass: پسوردی که دادید!

soooot
11-16-2006, 01:52 PM
ممنون مشکلم کاملا حل شد <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
البته باز هم بعضی از سوالهای پست اولم در این تایپیک بی جواب موندن مثل اون گزینه قرمز رنگ در عکس دوم و اینکه چطور میتونم اون رو سبزش کنم و چرا اون گزینه قرمزه و مربوط به چی میشه و چرا آیکن اون چراغ راهنمائیه توی تسک بار نیومدش ! <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ببخشید میدونم جواب دادن به سوالهای مبتدیانه خستتون میکنه ، باور کنید چند بار آموزش رو خوندم ولی متوجه این قسمت و اینکه منظور از یوزر نیم و پسورد چیزهائی هست که اینجا نوشته نشدم. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
چشم ، از این به بعد فقط موضوع مرتبط با تایپیک رو مینویسم ( بدون هیچ پسوند و پیشوندی ) <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دیگه برم بخوابم ، از دیشب تا حالا خودمو کشتم تا بالاخره تونستم نصبش کنم و واردش بشم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
الهی هزار هزار بار دستهای همتون درد نکنه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>