PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نوشتن نام قالب بجای نام سایت

mehrazi
08-10-2010, 06:51 AM
سلام،

من سایت رو درست کردم و قالبی رو هم روش نصب کردم ولی نه در حالت اول و نه در حالت دوم اسم سایت رو نمی‌نویسه، تو اولی وقتی وارد می‌شم می‌نویسه صفحه اصلی و بعد هم اسم صفحات رو می‌نویسه تو حالت با قالب هم همه جا می‌نویسه قالب رایگان جوملا، چطوری می‌تونم این رو ویراش کنم که در همه صفحات کنار نام صفحات اسم سایت رو هم بنویسه

مهدی.
08-10-2010, 11:51 AM
سلام

من سایت رو درست کردم و قالبی رو هم روش نصب کردم ولی نه در حالت اول و نه در حالت دوم اسم سایت رو نمی‌نویسه

در قالبهای مختلف این مورد متفاوت هست ! ممکن هست در یک قالب اسم سایت رو در قالب ذکر کنه و یک قالب اینکارو نکنه !

همه جا می‌نویسه قالب رایگان جوملا، چطوری می‌تونم این رو ویراش کنم که در همه صفحات کنار نام صفحات اسم سایت رو هم بنویسه

برای این مورد هم باید سایت رو مشاهده کنیم تا بتونیم کمکتون کنیم.

آدرس سایت رو لطفاً ذکر کنید تا بررسی کنیم و راهنمایی کنیم.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

mehrazi
08-11-2010, 02:12 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

reka
08-13-2010, 05:43 AM
سلام

مدیریت &gt; منوها &gt; منوی اصلی &gt; صفحه اصلی &gt; پارامترها - سیستم &gt; عنوان

یا علی

mehrazi
08-13-2010, 07:21 AM
سلام

مدیریت &gt; منوها &gt; منوی اصلی &gt; صفحه اصلی &gt; پارامترها - سیستم &gt; عنوان

یا علی

با درود

تشکر درست شد