توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرنوشت جوملا 1.5 ؟؟
prin.ir
08-10-2010, 05:20 PM
با سلام
با ظهور جوملا 1.6 نسخه بتا 7 و احتمالا بزودی نسخه پایدار نگرانی های در مورد آینده جوملا 1.5 ایجاد می شود.
آیا جوملا 1.5 به سرنوشت جوملا 1 دچار می شود و اکستنشن های بسیار زیاد آن را باید نادیده گرفت و منتظر اکستنشن های جوملا 1.6 شد؟
من قصد راه اندازی پرتالی با جوملا 1.5 را دارم ولی میترسم بعد از چند ماه مجبور به کوچ از آن به جوملا 1.6 بشوم.
دوستانی اگر نظری یا اطلاعی در این رابطه دارند لطفا در این تاپیک مطرح کتتد.
O0
محمد محسنی
08-10-2010, 06:30 PM
سلام
در مورد اکتنشن ها نمیشود هیچ تضمینی داد
حتی این امکان هست اکثر افزونه ها تجاری بشن
ولی فکر نکنم تبدیل افزونه های کار سختی باشه
پس نگران این موضوع ها نباشید.
این مشکل همه کاربران جوملا میباشد
پس تیم بزرگ جوملا هم برای حل این مشکل راه حل هایی را اندیشیده است
یا علی
torghoundy
08-10-2010, 07:11 PM
سلام
به نظر من جوملا 1.5 تازه داره جا میوفته و پایدار شده.
با این همه مشکلی که تا بحال برطرف شده فکر نکنم به همین ساده گی ها جوملای 1.5 کنار گذاشته بشه.
قطعا اگر قرار هم باشه که جوملا 1.5 به همین زودی ها کنار گذاشته بشه طبق گفته محمد تیم جوملا یه فکری کرده یا خواهد کرد.
باید تا انتشار نسخه پایدار منتظر بمونیم و ببینیم چی میشه.
به شما هم پیشنهاد می کنم با خیال راحت با جوملا 1.5 شروع کن.
علیرضا
08-10-2010, 09:41 PM
سلام
پیشنهاد من شروع با جوملا 1.5 هست. حالا کی جوملا 1.6 پایدار (اونم واقعی) بشه.
هنوز که 20 نسخه از جوملا 1.5 می گذره، جوملا 1.5 به پایداری نزدیک شده.
یا حـــــــق
مهدی.
08-10-2010, 09:54 PM
سلام
در نسخه 1.6 جوملا مشکلات مختلف جوملا که الان از آنها رنج میبره برطرف خواهد شد. فقط در استفاده از نسخه 1.5 جوملا باید توجه کنید از اکستنشنهایی که مربوط به نسخه 1 میشوند است استفاده نکنید ! چون در نسخه 1.6 اکستنشنهای مربوط به نسخه 1 دیگه کار نمیکنند ولی اکستنشنهای نسخه 1.5 در جوملا 1.6 کار خواهند کرد تا مدتها !
نسخه 1.6 جوملا نسبت به 1.5 مزیتهایی را دارد که حتماً اخبار جوملا 1.6 را در مامبولرن مطالعه کردید و مطلع هستید.
از مهمترین ویژگیهای این نسخه عدم رعایت بخش و مجموعه به شکل حال هست و تعداد مجموعه های زیر مجموعه ای یک بخش بیشتر از یک رده خواهد شد !
مطمئناً وقتی که نسخه 1.6 منتشر شد همه باید به نسخه 1.6 ارتقا دهند تا از ویژگیهای جوملای جدید استفاده کنند. اکثر اکستنشنهای معتبر آمادگی خودشون رو برای انتشار الحاقات 1.6 اعلام کردند و شک نکنید در اولین هفته ملحقات پر کاربر نسخه ویژه 1.6 منتشر خواهند کرد.
هیچ چیز البته 100 درصد نیست و همیشه احتمالات را در نظر بگیرید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
prin.ir
08-11-2010, 05:32 PM
با سلام و تشکر
ممنون از راهنمایی همه دوستان
فقط در استفاده از نسخه 1.5 جوملا باید توجه کنید از اکستنشنهایی که مربوط به نسخه 1 میشوند است استفاده نکنید ! چون در نسخه 1.6 اکستنشنهای مربوط به نسخه 1 دیگه کار نمیکنند ولی اکستنشنهای نسخه 1.5 در جوملا 1.6 کار خواهند کرد تا مدتها !
اگر اینطور باشد بسیار خوب است ولی چند ماژول را امتحان کردم ولی اینطور نبود.البته شاید مشکل از این چند ماژول بوده است.
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.