توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت jcomment
paraks
08-11-2010, 09:12 AM
سلام.
من وقتی کامپوننت jcomment رو نصب می کنم به خوبی کار می کنه . اما وقتی می خوام مطلبی رو تغییر بدم یا مطلب جدید در سایت قرار بدم ، نمی تونم. نه در قسمت کنترل پنل و نه از داخل خود سایت. تا زمانی که کامپوننت مورد نظر رو از سایت پاک کنم و بعد از اون می تونم مطلبی رو تغییر بدم یا مطلب جدید قرار دهم. میشه منو راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم . ازتون ممنون میشم.
mersad
08-11-2010, 12:48 PM
سلام
به مامبولرن خوش امدید
فایل مورد نظر رو از کجا دریافت کردین ؟
از جوملا ترجمه چه تیمی استفاده میکنید ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
vahid_1981
09-15-2010, 06:48 AM
با سلام
من هم مشکل مشابه رو دارم.
از جوملا مامبولرن استفاده می کنم و کامپوننت رو از سایت joomla.ir گرفتم.
[hr]
سلام مجدد
ضمنا چطوری میشه تبلیغات بعد از لینک نظردهی رو حذف کرد
** دو پست یکی شد.
jafarpour87
09-15-2010, 07:47 AM
سلام
منم همین مشکل بچه ها رو دارم
هم مشکل درج مطلب هم تبلیغات آن
خواهشا راهنمایی کنید :'(
** نشانه های نگارشی اضافی حذف شد.
vahid_1981
09-15-2010, 08:35 AM
سلام آقای جعفرپور
راجع به درج مطلب در این صفحه تضیح داد شده ولی تبلیغات رو منم دنبالشم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
torghoundy
09-15-2010, 09:34 AM
سلام
jcomment كه توسط joomla.ir ارائه شده رو خيلي ها باهاش مشكل دارند، از اين نسخه استفاده كنيد، نه كپي رايت داره و نه براي درج مطلب مشكلي ايجاد ميكنه.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vahid_1981
09-15-2010, 10:59 AM
سلام لینک مشکل داره
سلام.
حذف تبلیغات jcomments (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
najafi613
09-15-2010, 04:36 PM
از این لینک می توانید استفاده بکنید بدون اشکال و بدون تبلیغات
محمد محسنی
09-15-2010, 05:27 PM
سلام.
حذف تبلیغات jcomments (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
در این پست کلیه مسائل مطرح شده.
torghoundy
09-16-2010, 10:23 PM
سلام
لینک رو تصحیح کردم.
SirGhas
10-06-2010, 01:07 PM
سلام به شما دوستان . من این کامپوننت رو نصب کردم اما وقتی که یک نظر می نویسم و می خوام اون رو ارسال کنم به طور اتومات بالای صفحه ی مطلب مورد نظر برده می شم و نظر ارسال نمیشه . بفرمائید که چیکار باید بکنم ؟
بخش نقد باز ها یا نقد فیلم ها . ممنونم .
torghoundy
10-06-2010, 05:41 PM
سلام
در بخش مدیریت کامپوننت سطح دسترسی ها رو عوض کنید و برای کابران مهمان auto publish رو فعال کنید.
SirGhas
10-06-2010, 06:23 PM
این کار رو کردم اما درست نشد .
torghoundy
10-06-2010, 06:30 PM
کامپوننت رو حذف و دوباره نصب کنید.
این کامپوننت روی سایت من نصب هست و مشکلی هم نداره.
SirGhas
10-06-2010, 06:45 PM
این کار رو هم کردم . حتی کامپوننت ورژن 2.2 نسخه ی انگلیسی رو هم نصب کردم اما هیچ فرقی نمی کنه . مقداری جستجو کردم . جائی نوشته شده بود که این به خاطر موجود نبودن کدهای مربوط به جاوا در قالبتونه . قالب من از نوع T3 firmwork هست و از سایت Joomlaart.ir خریداری کردم و متاسفانه داخل Index.php قالب هم چیز مفیدی وجود نداشت .سایتم رو براتون میزارم . به بخش نقد بازی ها یا فیلم ها برید و سعی کنید برای یک نوشته نظر بدید . فرقی بین مهمان و عضو نداره همه همین مشکل رو دارن
SirGhas
10-13-2010, 05:31 PM
سلام به دوستان . ماژول Top posters رو برای Jcomment می خواستم . یعنی ماژولی که اسم برترین کامنت دهنده ها رو نمایش بده .
سلام
سلام به دوستان . ماژول Top posters رو برای Jcomment می خواستم . یعنی ماژولی که اسم برترین کامنت دهنده ها رو نمایش بده .
تنها نسخه ی منتشر شده از این ماژول رو در آدرس زیر آپلود کردم:
با توجه به اینکه گسترش این ماژول ادامه نیافته، مسئولیت استفاده از اون با خودتون هست.
یا علی
yazdizadeh
10-14-2010, 08:36 AM
سلام
خواستم تاپیک جدید بزنم ولی دیدم اینجوری شاید بهتر باشه
من از جی کامنت استفاده میکنم ولی یک مشکل دارم که لطفا مشاهده بفرمایید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 89-07-22-07-37-02&catid=29:the-cms&Itemid=37
اگر کامپوننت فارسی شده ی دیگه ای هست بگید برای این کار ممنون میشم در صورت حل نشدن مشکل البته
سلام
سلام
خواستم تاپیک جدید بزنم ولی دیدم اینجوری شاید بهتر باشه
من از جی کامنت استفاده میکنم ولی یک مشکل دارم که لطفا مشاهده بفرمایید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 89-07-22-07-37-02&catid=29:the-cms&Itemid=37
اگر کامپوننت فارسی شده ی دیگه ای هست بگید برای این کار ممنون میشم در صورت حل نشدن مشکل البته
فایل زیر رو از حالت فشرده خارج کرده و در مسیر templates/aryatis_frshteh/_DIRECTION/css/template_css.css جایگزین کنید ببینید مشکل برطرف میشه:
یا علی
yazdizadeh
10-14-2010, 09:40 AM
ممنون از شما ولی تفاوتی نکرد
سلام
سایت رو از حالت آفلاین خارج کنید تا بتونم بررسی کنم.
یا علی
yazdizadeh
10-15-2010, 08:36 PM
خارج کردم ممنون
SirGhas
11-08-2010, 06:45 PM
سلام به دوستان . من plug in ی برای jcomment می خوام که بشه با استفاده از اون به کامنت ها like یا Dislike داد . چیزی شبیه لینک پائین :
demo.joomlatune.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1:wel come-to-joomla&catid=1:latest-news&Itemid=50
** اصلاح لینک
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.