توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد کامپوننت مدیریت کاربران
BahmanSE
08-14-2010, 12:53 PM
با سلام
برای مدیریت کاربران کامپوننت بهتری از پیش فرض خود سایت هست؟
کامپوننتی که پس از ثبت نام لینک فعال سازی بفرسته و بگه که برای ثبت نام کامل به ایمیل مراجعه کنید
و اینکه در فرم ثبت نام از حروف امنیتی استفاده کنه
سلام
ارسال لینک فعال سازی رو بصورت پیشفرض در جوملا دارید، فقط باید در "تنظیمات کلی" فعالش کنید.
برای نمایش captcha در فرم ثبت نام میتونید از الحاقات موجود در لینک زیر بهره ببرید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
BahmanSE
08-15-2010, 11:24 AM
در تنظیمات کلی کدوم گزینس؟
و
اونی که لینک دادین رو نصب کردم
کار نکرد
Patriot
08-15-2010, 02:42 PM
سلام
ارسال لینک فعال سازی رو بصورت پیشفرض در جوملا دارید، فقط باید در "تنظیمات کلی" فعالش کنید.
برای نمایش captcha در فرم ثبت نام میتونید از الحاقات موجود در لینک زیر بهره ببرید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
در تنظیمات کلی کدوم گزینس؟
و
اونی که لینک دادین رو نصب کردم
کار نکرد
عزیز یعنی هیچکدومش کار نکرد :-o
تنظیمات کلی>سیستم>نیاز به فعال سازی حساب کاربری جدید
BahmanSE
08-15-2010, 08:24 PM
نه والا کار نکرد
اون قسمتی هم که شما میگین در تنظیمات کلی موجو د نیست
Patriot
08-16-2010, 10:36 AM
دوست عزیز از قسمت تنظیمات کلی تب بالایی که نگاه کنید سه تا گزینه کنار هم هست
سایت سیستم سرور
توی سیستم برید سمت راست قسمت تنظیمات کاربری نیاز به فعال سازی حساب کاربری جدید رو میتونید ببینید
در مورد اونا هم من چندتاش گرفتم کار کرد اگر نصب نمیشه مشکل از جوملاتون هست
BahmanSE
08-20-2010, 03:31 PM
کامپوننتی که دادین یه کد ارائه کرده
کدهای مربوط به فرم ثبت نام کجاس که این کد رو اونجا اضافه کنم؟
سلام
بنده کامپوننت خاصی معرفی نکردم بلکه آدرس کامپوننتهای موجود در دایرکتوری جوملا در این رابطه رو به شما دادم.
از چه کامپوننتی استفاده کردید؟
یا علی
BahmanSE
08-21-2010, 10:28 PM
سلام
افرونه ی مناسبی رو انتخاب نکردید.
پلاگین زیر رو دریافت کنید و پس از نصب به مدیریت پلاگین ها رفته و فعالش کنید:
حالا به فرمهای زیر تصویر امنیتی اضافه شده است: ثبت نام - ورود - تماس با ما
یا علی
BahmanSE
08-24-2010, 12:33 PM
مشکل حل شد
فعالش کردم
ممنون
darya-khazar
08-31-2010, 06:37 AM
چرا لینک فایل های پی دی اف با تاخیر خیلی زیاد باز می شه و یا باز نمی شه؟ لطفا راهنمایی کنید وتشکرم
firoozmandan
08-31-2010, 10:12 AM
سلام
دوست عزیز به نظر میاد شما قوانین انجمن را مطالعه نکردید.
لطفا قوانین موجود در لینک زیر را مطالعه کنید تا سریع تر به پاسخ برسید و به ما در نظم انجمن کمک کنید :
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.