PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه یک لینک از یک مطلب جدید ایجاد کنم؟

yali6027
08-14-2010, 05:20 PM
سلام، وقت همگی به خیر، عبادتها قبول.
من یک مطلب توی سایتم دارم که در صفحه اول منتشر نشده و هیچ منویی هم نمیخوام برای نمایشش ایجاد کنم. فقط میخوام وقتی روی یک تصویر کلیک میکنم، اون مطلب نمایش داده بشه. مثلاً فرض کنید یک تصویر دارم با عنوان "تماس با ما" و وقتی روش کلیک میکنم، میخوام یه صفحه باز بشه که تمام اطلاعات تماسم توش ذکر شده باشه. البته من این صفحه رو با استفاده از مدیریت مطلب و ایجاد مطلب جدید ساختم و حالا میخوام ببینم چطور میشه لینک مطالب مورد نظر رو دید. ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید. مرسی.

yali6027
08-16-2010, 03:59 AM
دوباره سلام،
متاسفانه هیچ کس پیدا نشد که بهم جواب بده. ولی من خودم راهش رو پیدا کردم. :) برای انجام این کار، دو راه وجود داره.

1- میتونیم با استفاده از لینک زیر، مجموعه ای از کامپوننت و پلاگین رو دانلود کنیم و اون رو نصب کنیم روی جوملا. این کار موجب میشه تا پائین صفحه نوشتن مطلب جدید، یک دکمه به نام LinkR اضافه بشه که دقیقاً همون کاری رو انجام میده که ما میخواهیم.

2- میشه از JoomlaCK Editor استفاده کرد واسه نوشتن مطالب. این ویرایشگر، هم کامل هست و هم اینکه دکمه ای داره به نام JLink Properties که این دکمه هم دقیقاً همون کار LinkR رو انجام میده.

برای دانلود LinkR، میتونید به آدرس زیر برید:

downloads.joomlacode.org/frsrelease/5/0/5/50512/linkr.super_installer_2.3.7.zip

برای همه آرزوی موفقیت میکنم. :angel:

** اصلاح لینک

مهدی.
08-17-2010, 01:58 PM
سلام

البته شما میتونید یک منو ایجاد کنید و صفحه خود را در آن منو قرار دهید و لینک آن منو را مشاهده کنید و سپس منو را حذف کنید و ... !

تا جایی که امکانش هست از افزونه ها نباید استفاده کرد !!! برای امنیت جوملا عدم استفاده از افزونه ها پیشنهاد میشه !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست