PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش طراحی قالب ای سایت

ostad24000
08-14-2010, 09:32 PM
با سلام
من میخوام یک قالب شبیه این سایت طراحی کنم که فکر میکنم با آرتیستییر طراحی شده و میخوام بدونم از چه ماژول هایی استفاده کرده.
طریقه قرار دادن دکمه های زبان در بالا
طریقه قرار دادن ماژول ورود به سایت در اون قسمت و همچنین لوگوهایی که لینک دارن
ممنون میشم از دوستان اگر راهنمایی کنند.البته فکر میکنم در پایین صفحه از ماژول جوم فیش استفاده شده
به نظر من این قالب خیلی ساده و فرندلی هست
آدرس سایت: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ostad24000
08-14-2010, 11:42 PM
البته ماژولی که برای منو پایین استفاده شده Camp26 FishEye Menu هستش البته من فکر میکنم که در بالا اشتباه گفتم البته رایگان هست و از این لینک قابل دانلود <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من یک قالب برای نمونه آماده کردم اگر ممکن هست تغییراتی که باید داده بشه رو بهم بگین ممنون میشم البته قالب کاملا فارسی نشده.کار دیگری که میخوام بکنم حذف عنوان صفحه است که در پایین اسلاید شو نوشته شده شده صفحه اصلی، البته ماژول مسیر سایت رو غیر فعال کردم و نمیدونم باید کجا رو دستکاری کنم.
هدف اصلی اینه که صفحه اصلی مانند یک صفحه ایندکس بشه و فقط یک اسلاید شو با منو بالا و منویی در پایین
آدرس نمونه قالب که استفاده کردم : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

علیرضا
08-15-2010, 03:40 AM
سلام

بهترین راهنمای شما تا مدت ها &quot;جستجو&quot; خواهد بود!
با این عمل می توانید بسیاری از پاسخ های خود را بیابید!

برای یافتن نام ماژول ها رفتن به سورس صفحه می تونه راهگشا باشه.

یا حـــــــق

ostad24000
08-15-2010, 07:48 AM
اگر از ماژول خاصی استفاده نشده باشه نیازی به ماژول ندارم چون به اندازه کافی ماژول های رایگان موجود هست فقط میخواستم بدونم چگونه اسلایدشو و لوگوهای موجود رو کنار هم قرار بدم و همچنین ورودی کاربران