osyan
08-18-2010, 07:27 PM
من جوملا رو می خوام روی localhost نصب کنم. wampserver2 رو نصب کردم. :angel:
php 5.3.0 , mysql 5.1.36 , apache 2.2.11
ویندوز xp sp3
جوملاهای Joomla_Persian_1.5.20-Stable-Full_Package و همچنین Joomla_1.5.14-Stable-Full_Package-Farsi رو جداگانه اقدام به نصب کردم اما در هر دو مورد تا مرحله 4 یعنی ثبت اطلاعات دیتا بیس بیشتر نمی تونم جلو برم
و گزینه ادمه (next) غیر فعاله! و انگار نمیشه کلیک کرد... و به مرحله بعد نمیره
هیچ خطایی صادر نمیشه در هود نصب جوملا .. ولی مرورگر از اول یعنی مرحله یک خطاهای جاوا اسکریپت می ده...
متن error ها
Line: 89
Char: 3
Code: 0
URI: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
line:..
...
البته
این دو پیغام خطا رو هم داشتم :D
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 1424
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 202
که با نصب addones های wampserver وتغییر ورژن php به php 5.2.11 مشکلم حل شد...
حالا آیا کسی هست مرا یاری دهد... ???
php 5.3.0 , mysql 5.1.36 , apache 2.2.11
ویندوز xp sp3
جوملاهای Joomla_Persian_1.5.20-Stable-Full_Package و همچنین Joomla_1.5.14-Stable-Full_Package-Farsi رو جداگانه اقدام به نصب کردم اما در هر دو مورد تا مرحله 4 یعنی ثبت اطلاعات دیتا بیس بیشتر نمی تونم جلو برم
و گزینه ادمه (next) غیر فعاله! و انگار نمیشه کلیک کرد... و به مرحله بعد نمیره
هیچ خطایی صادر نمیشه در هود نصب جوملا .. ولی مرورگر از اول یعنی مرحله یک خطاهای جاوا اسکریپت می ده...
متن error ها
Line: 89
Char: 3
Code: 0
URI: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
line:..
...
البته
این دو پیغام خطا رو هم داشتم :D
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 1424
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 202
که با نصب addones های wampserver وتغییر ورژن php به php 5.2.11 مشکلم حل شد...
حالا آیا کسی هست مرا یاری دهد... ???