توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف قسمت راهنما در مدیریت!
deldar1
08-19-2010, 01:36 PM
سلام. چطوری می شه اون قسمتی که در مدیریت به نام راهنما هست را حذف کرد؟ممنون
deldar1
08-19-2010, 03:35 PM
سلام. ممنون. می شه دقیقا بفرمائید فایل مورد نظر رو چطور ویرایش کنم؟ چه قسمتی؟ چه کدی؟ مرسی
مهدی.
08-20-2010, 03:59 AM
سلام
کمی زحمت کشیدن شاید بد نباشه ! همیشه ماهیگیری بهتر هستش تا اینکه ماهی رو برات بگیرن !
یکبار امتحان کن مزش رو متوجه میشی دوست من
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علیرضا
08-20-2010, 06:33 AM
سلام
صد در صد سخن آقا مهدی درسته و با اجازه آقا مهدی:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>حذف_دکمه_راهنما_از_مدیریت_ج ملا
یا حــــــــق
deldar1
08-20-2010, 09:13 AM
مرسی ولی می خوام اون قسمت که در بالای مدیریت کنار ابزارها هست رو حذف کنم.
آقا مهدی شما کاملا درست می گید و بنده فایل cpanel.php که دوستمون گفتن رو باز کردم و با کدهاش ور رفتم و بعضی جاها را حذف کردم ولی نشد وگرنه دیگه چیزی نمی پرسیدم و همه چیز رو آماده نمی خواستم!
ممنون می شم راهنمایی کنید که اشکال کار کجا هست و دقیقا چه کدی را باید ویراش کنم. خودم هر کاری با اون فایل می کنم نمی شود!مرسی
firoozmandan
08-20-2010, 10:16 PM
سلام
اسکرین شاتی از موردی که تمایل به حذف دارید را اینجا قرار بدید تا راهنمایی کنیم
یا علی
deldar1
08-21-2010, 03:12 PM
سلام.ممنون از پاسختون
بخش help در عکس زیر رو می خواهم کلا از مدیریت حذف کنم! یعنی دیگه کنار tools نباشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مرسی
firoozmandan
08-21-2010, 05:02 PM
سلام
administrator >> modules >>mod_menu
فایل Helper.php
کدی که در زیر کامنت /* Help SubMenu */ section of Helper.php file موجود هست را ادیت کنید
یا علی
deldar1
08-21-2010, 05:46 PM
سلام
ممنونم
این کد را پیدا کردم ولی هر طوری تغییرش می دهم دیگر مدیریت سایت بالا نمیاید! اشکال کار کجاست؟ چطور ویرایش کنم؟ ممنون
* Help SubMenu
*/
$menu->addChild(new JMenuNode(JText::_('Help')), true);
$menu->addChild(new JMenuNode(JText::_('Joomla! Help'), 'index.php?option=com_admin&task=help', 'class:help'));
$menu->addChild(new JMenuNode(JText::_('System Info'), 'index.php?option=com_admin&task=sysinfo', 'class:info'));
$menu->getParent();
$menu->renderMenu('menu', '');
}
محمد محسنی
08-21-2010, 06:52 PM
سلام
آیتم های زیر را حذف کنید
$menu->addChild(new JMenuNode(JText::_('Help')), true);
$menu->addChild(new JMenuNode(JText::_('Joomla! Help'), 'index.php?option=com_admin&task=help', 'class:help'));
$menu->addChild(new JMenuNode(JText::_('System Info'), 'index.php?option=com_admin&task=sysinfo', 'class:info'));
$menu->getParent();
یا علی
deldar1
08-22-2010, 12:07 PM
ممنونم از راهنمایی و لطفتان.مرسی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.