PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در هنگام نصب بسته ؟!

alibitronic
08-20-2010, 09:36 PM
با سلام خدمت مهندسین عزیز،

من از ورژن 2rc3 اس ام اف استفاده می کنم ، در هنگام نصب یک بسته خاص در روی سرور wamp به هیچ مشکلی برخورد نکردم ، ولی وقتی همان بسته را در سایت نصب کردم در هنگام نصب با پیغام خطا در توضیحات مواجح شدم ، آیا راهی برای این مشکل است ؟ لازم به ذکر است که smf من در سایت و در سرور مثل هم است .

ممنون می شوم که راهنماییم کنید .

با تشکر ...

نوید
08-22-2010, 04:19 AM
سلام
آیا شما در هنگام نصب smf تنظیمات ftp را وارد کرده اید؟
موفق باشید

alibitronic
08-22-2010, 11:05 AM
بله آقای زارعی در هنگام نصب ftp را فعال کرده ام ،( برای اطمینان باید به کدام قسمت مدیریت بروم )
بعضی از بسته ها در سایتم به مشکل برمی خورند ، ولی بعضی دیگر نصب می شوند ،

این پیغام خطایی که خدمت شما ارض کردم ، خطا در جایگزینی کدها در یک قسمت بود و بقیه قسمت ها پیغامی مشاهده نشد ، آیا اگر در قسمتی از نصب به مشکل برخورد کرده باشیم اشکال از ftp است ؟

با تشکر از شما و سایت بسیار خوبتان.

firoozmandan
08-22-2010, 06:02 PM
سلام

دقیقا چه اروری دریافت میکنید ؟

یا علی

alibitronic
08-23-2010, 01:44 AM
این خطا را می دهد .

اضافه کردن بعد از ./Sources/ManageSettings.php

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

چطور باید این خطا را برطرف کنم ، آیا به صورت دستی می توانم تغییرات را در فایل ManageSettings.php اعمال کنم ؟
اگر ممکن است توضیح دهید ، چون بنده تابحال این کار را انجام نداده ام .

با تشکر ...

نوید
08-23-2010, 05:36 AM
سلام
فایل xml بسته را باز نمایید و فایل ManageSettings را به صورت دستی ویرایش نمایید
موفق باشید

alibitronic
08-23-2010, 06:46 AM
دقیقاً متوجه نمی شوم ، فایل ManageSettings.php که در فایل های سورس در داخل smf است ، میشه یک مقدار واضح تر توضیح دهید؟

نوید
08-24-2010, 04:01 AM
بیینید حالا که شما در نصب به مشکل برخوردید باید آنرا بهع صورت دستی نصب کنید
آموزش نصب دستی بسته هم در سایت مامبولرن موجوده
موفق باشید

alibitronic
08-25-2010, 11:32 AM
میشه فایل های مورد نیاز برای نصب بسته را به شما بدم و شما اگر وقت کردی بسته را برام نصب کنید .
3 فایل هستش
اگر موافق هستید ... ;)
ممنون می شم .
چون من واقعاً به این بسته نیاز دارم ، بسته برای گذاشتن گزینه دیگر در منوهای بالای سایت هستش که هیچ راهی را به جز این ندارم .
با تشکر ...