ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماژول صفحات قبل

mohrestan
08-21-2010, 07:14 AM
سلام

من سايت خبري ساختم با آدرس mohrestan.ir

احتياج به ماژولي دارم مثل خود سايت مامبولرن <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

زير سايت مثل:

صفحه 1 از 21 شروع قبلی 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 بعدی انتها

firoozmandan
08-21-2010, 07:17 AM
سلام

برای اینکار نیازی به ماژول خاصی ندارید. این مورد از امکانات پیشفرض جوملاست.
کافیست برای اینکار در قسمت پارامترهای منو مربوطه نمایش صفحه بندی را فعال کنید

یا علی

mohrestan
08-21-2010, 07:38 AM
من قبلا چك كردم ، دوباره هم رفتم قسمت تنظيمات كلي اما چنين گزينه اي نيست.

من قالب سايتم رو خريدم ، امكانش هست سايت فروشنده اين امكان رو نذاشته يا حذف كرده باشه؟؟؟؟

firoozmandan
08-21-2010, 07:49 AM
لطفا به جوابهایی که به شما داده میشه دقت بیشتری کنید !
در پست قبل اثری از تنظیمات کلی میبینید ؟

لطفا پست قبل را مجددا مطالعه کنید

یا علی

mohrestan
08-21-2010, 08:18 AM
ببخشيد اشتباه لپي بود :)

منضورم همون قسمت پارامترهاي صفحه اصلي سايت هست.

اونجا پارامترهاي سيستم هست اما براي پارامترهاي اصلي هيچ گزينه اي نداره

گزينه اي هم كه شما گفتيد اصلاً اينجا نيست :(

firoozmandan
08-21-2010, 08:26 AM
در قسمت پارامترهای پیشرفته مقدار گزینه صفحه بندی را روی نمایش ست کنید

mohrestan
08-21-2010, 08:39 AM
ببخشيد من اينقدر مزاحم ميشم.

من يه سايت ديگه هم دارم كه اونجا اين گزينه هست.

اما سايت مورد نظر من پارامترهاي پيشرفته و پارامترهاي تجهيزات نداره....من جوملا رو از سايت شما 1.5.20 آپديت كردم.
ممكنه مشكل از اين باشه؟؟

اين هم عكسي از صفحه مورد نظر: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
08-21-2010, 04:58 PM
سلام

منویی که روی اون کلیک کردید و پارامترها را چک میکنید، از چه نوعی است ؟

یا علی

mohrestan
08-23-2010, 07:30 AM
از نوع tabfront هست

reka
08-26-2010, 02:39 PM
سلام

برای داشتن پارامتر صفحه بندی باید از آیتم منوهای محتوای پیشفرض جوملا استفاده کنید همچون &quot;طرح بندی صفحه اول&quot; یا &quot;نمایش محتوای بخش/مجموعه بصورت بلاگ&quot;.

نوع آیتم منویی که شما استفاده میکنید احتمالا مربوط به یک کامپوننت است و طبیعی است که چنین گزینه ای نداشته باشید.

یا علی

mohrestan
09-07-2010, 05:26 AM
خوب دوستان الان من دقیقاً باید چیکار کنم؟

باید کامپوننت جدید نصب کنم؟

چه کامپوننتی؟

reka
09-07-2010, 04:37 PM
سلام

لطفا جواب های ارسالی رو با دقت بخونید:

برای داشتن پارامتر صفحه بندی باید از آیتم منوهای محتوای پیشفرض جوملا استفاده کنید همچون &quot;طرح بندی صفحه اول&quot; یا &quot;نمایش محتوای بخش/مجموعه بصورت بلاگ&quot;.

نوع آیتم منویی که شما استفاده میکنید احتمالا مربوط به یک کامپوننت است و طبیعی است که چنین گزینه ای نداشته باشید.

یا علی

mohrestan
12-09-2010, 07:53 AM
ببخشید کسی می تونه کمک کنه؟

:&#039;(

mersad
12-09-2010, 11:17 AM
سلام

مدیریت &gt; منوها &gt; منو اصلی &gt; جدید &gt; مطلب &gt; صفحه اصلی
سپس منو ساخته شده را روی دیفالت قرار بدین
نکته : تمامی منوها و ماژولهای که در صفحه اول حال حاضر شما فعال هست باید در منو جدید هم نمایش داده بشه

شاد و سلامت در پناه ایزد

erwin
12-09-2010, 07:35 PM
در کنترل پنل مدیریت فارسی و انگلیسی اعمال نمایید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mohrestan
12-11-2010, 10:26 AM
پاسخ دوست خوبم Mr.MersaD کاملا درست بود اما من باید انتخاب نوع آیتم منو رو توی لیست tabfront انتخاب کنم تا همه چیز درست نشون بده
اگه مطالب/صفحه اصلی انتخاب کنم چیزهایی که میخام میاد اما دیگه شکل سایت کلاً عوض میشه

mersad
12-11-2010, 11:52 AM
سلام
پس احتمالاً از افزونه خاصی مانند k2 بهره میبرید
چک کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

mohrestan
12-12-2010, 04:59 AM
طبق عکس زیر

اونجا که نوشته صفحه اصلی از کامپوننت tabfront استفاده شده و مطالب رو به صورت زیر نشون میده

اما به طریقی که دوستمون گفتند یعنی توی عکس اول قسمتی که نوشته معرفی شهرستان ، قسمت صفحه بندی در پارامترها هست اما مطالب رو به صورت زیر نشون میدن

mersad
12-12-2010, 09:19 AM
با اين شرايط

شاد و سلامت در پناه ايزد