توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با jcomment
parvaaz
08-21-2010, 10:09 PM
سلام
من وقتی کامپوننت jcomment رو نصب کردم دیگه نتونستم و نمیتونم مطلب جدید و بخش جدید و مجموعه جدید و ... بزارم .
کسی میتونه کمک کنه .
اگه یه کامپوننت دیگه برای گرفتن کامنت ها هست هم معرفی کنید ممنون میشم . :)
navibd
08-21-2010, 10:47 PM
jcomments به نظر من بهترین کامنته. کدوم ورژن رو نصب میکنید و آیا فارسیشو نصب میکنید یا انگلیسی؟
با یه ایراد زود نا امید نشین!
و حتی در مدیریت هم نمیتونین بسازین؟ یا تو فرونت نمایش نمیده ؟
parvaaz
08-21-2010, 11:00 PM
من ورژن jsg_jcomments_farsi_2.2.0.0_unzip_first که فارسی هست رو نصب کردم
نمیتونم مطلب جدید بزارم . تو مدیریت هم نمیتونم . ارور میده
navibd
08-21-2010, 11:07 PM
چه اروری؟
بعد از نصب یه پیغام میده واسه install
اون رو هم زدین؟
نصب شد کامل؟
parvaaz
08-21-2010, 11:12 PM
کامپوننت کامل نصب شد و حتی کار هم میکنه یعنی کسی نظر بده داخل مدیریت نشون میده برای تایید و داخل سایت هم مشکلی نیست فقط برای ایجاد مطلب جدید و بخش جدید وقتی میزنم صفحه سفید میاد و هیچی نمیاد
سلام
display errors رو در هاست خودتون فعال کنید و خطای نمایش داده شده رو اینجا بذارید.
برای این کار از پشتیبانی هاست کمک بگیرید.
یا علی
فرزند کوروش
08-22-2010, 02:20 PM
سلام
هیچ اروری نمیده و صفحه سفید میاد همی . و display error تو هاست به چه دردی میخوره ؟
-----------------
درود
نیک بختانه مشکلش رو فهمیدم.
شما میتوانید اصلاح شده اون رو از فایل زیر دریافت کنید.نسخه نامناسب رو ابتدا پاک کنید سپس فایل زیر را دریافت و نصب کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من هم اکنون این نسخه رو در تارنمای خودم نصب کردم و به خوبی کار میکند
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
** دو ارسال یکی شد
parvaaz
08-22-2010, 05:07 PM
این نسخه درست کار کرد فقط انگلیسیه . فارسیش نیست
فرزند کوروش
08-28-2010, 08:30 AM
این نسخه پارسی هست.
من خودم نصب کردم
najafi613
08-28-2010, 01:41 PM
نسخه فارسی را می توانید از اینجا هم دانلود کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.