ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : يک مشکل

mamado
08-22-2010, 03:59 AM
با سلام خدمت دوستان عزيز .

آقا من محمد يوسفي هستم . مدير راه اندازي انجمن تخصصي محمد يوسفي و Persian Smf و spaner و Smf.ir که همگي انجمن هاي پشتيباني smf بودند . الان هم برخي از تاپيک هاي من هنوز تو اين سايت و مجيد آنلاين و ياران توس هست . :D

الان حدود دو يا سه سال هست که با SMF ديگه کار نکردم .

حالا يک سوال از دوستان دارم . من يک سايت براي گروه تخصصي فناوري اطلاعات سيمرغ که مارمون راه اندازي سيستم هاي elearning هست راه اندازي کردم . ولي حالا يک سوال اساسي اين بخش تاييد تصويري رو من غير فعال کردم ولي هر کاري ميکنم از بخش ارسال پيام خصوصي غير فعال نميشه ، و چون خرابه نمي تونه کسي به پيام ها جواب بده .

لطفا راهنمايي نمائيد .

آدرس سايت من :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

آدرس انجمن :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mamado
08-22-2010, 04:03 AM
ببخشيد آدرس انجمن اشتباه بود :

آقا مي خوام به کل اين بخش تاييد تصويري رو بردارم .

ضمنا من هر چي تو اين سايت دنبال دکمه ويرايش گشتم چيزي نديدم .

firoozmandan
08-22-2010, 06:13 PM
سلام

نمیدونم از کدوم ترجمه استفاده میکنید به همین دلیل گزینه های انگلیسی رو براتون مینویسم
در قسمت مدیریت انجمن &gt;&gt; Features &amp; Options
مقدار which users must enter code when sending personal messages را برابر با ۰ قرار بدید

مشکل حل میشه

یا علی