PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا میشه سایتی با قابلیت های زیر با جوملا زد؟

mahdi bg
08-22-2010, 09:51 AM
سلام

من قصد دارم یک سایت بزنم که توش پر از سوالات 4 گزینه ای باشه (امتحان و تست و اینا منظورم نیست)

فرض کنید 500 تا سوال 4 گزینه ای دارم و توی هر صفحه می خوام یک سوال داشته باشم + گزینه صحیح سوال ، همین (یک صفحه ثابت)
(امکان بیشتر شدن سوالات هم وجود داره)
سوالات چند بخش میشه / می خوام هر بخش جدا گانه باشه (سوالات هر بخش ارتباطی با هم ندارند) - توی منوی کنار لیست بخش ها بیاد

(چطوری باید منو ها رو طراحی کنم؟ نمی خوام با کلیک رو یک منو هوارتا (تعداد زیاد) زیر منو باز بشه که لیست سوالات رو داشته باشه.

و یک بخش برای دانلود سوالت بصورت یم pdf.

ممنون

torghoundy
08-22-2010, 10:11 AM
سلام
تمام اینایی که شما گفتید جزء قابلیت های جوملاست.
شما مقالات آموزشی موجود در ویکی رو مطالعه کنید و کتاب راهنمای جوملا رو از سایت persianit.ir یا از امضای آقای زراعتی دانلود و مطالعه کنید هر مشکلی هم داشتید ابتدا در انجمن جستجو کنید و اگر چیزی پیدا نکردید یک تاپیک ایجاد کنید تا دوستان کمکتون کنند.

mahdi bg
08-22-2010, 10:25 AM
سلام

سلام

سلام
تمام اینایی که شما گفتید جزء قابلیت های جوملاست.
شما مقالات آموزشی موجود در ویکی رو مطالعه کنید و کتاب راهنمای جوملا رو از سایت persianit.ir یا از امضای آقای زراعتی دانلود و مطالعه کنید

کتاب رو خوندم
قالات آموزشی موجود در ویکی : منظورتون ویکی پدیاست؟

هر مشکلی هم داشتید ابتدا در انجمن جستجو کنید و اگر چیزی پیدا نکردید یک تاپیک ایجاد کنید تا دوستان کمکتون کنند.

من جستجو کردم چیزی پیدا نکردم

من می خوام هر سوال توی یک صفحه باشه و سوالت بخش بندی بشن که از منو به اون بخش وارد بشه (سوالات چند بخش دارند/هر بخش هم تعدادی سوال)
من چیزی در این مورد که چطوری این موارد رو طراحی کنم پیدا نکردم (منظورم اینکه چطوری هر سوال رو توی یک صفحه طراحی کنم و لیست سوالات زیر هم نیاد)

mahdi bg
08-22-2010, 01:20 PM
سلام
اگر بخوام سوالم رو بر اساس آموزش pdf اقای زراعتی بگم

من چطوری می تونم یک بخش رو به منو اضافه کنم طوری که مطلب اون توی یک صفحه بیاد و پایین مطلب بعدی و قبلی داشته باشه.

ممنون

maryamt
08-23-2010, 05:57 AM
سلام
شما می تونید از com_ariquizlite_Persian استفاده کنید ، این کامپوننت فارسی شده و قابلیت ایجاد مجموعه برای آزمون ها و سوالات رو داره . کار کردن باهاش راحته .
امیدوارم مشکل شما با این کامپوننت حل بشه ::)

mahdi bg
08-23-2010, 03:53 PM
سلام
ممنون

ببینم چکار می تونم بکنم ....