PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درباره گالری تصاویر Zoom Gallery

webpen
11-17-2006, 12:06 PM
من نسخه ای که در جوملا دات آی آر !! بود رو دانلود کردم. گرچه زحمت کشیده بودن ولی ایرادههای زیادی داشت. نسخه قدیمی هم بوم. نسخه جدید در سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> قابل مشاهده است.

چند تا سوال دارم.

- آیا در حال حاظر بهترین گالری زوم هست؟ چقدر احتمال میدید سرنوشتی مثل پونی نداشته باشه؟
- مشکلات زوم که در نسخه جدید هم هست (مثلا با فایر فاکس خوب کار نمیکنه - لینک زیر) در نسخه فارسی قابل رفع هست؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> d=2&amp;PageNo=1&amp;key=4&amp;hit=1

- امکانات زوم گالری از جمله ثبت تصویر از یک دایرکتوری در سایت و سرویس ارسال چندین عکس زیپ شده در نسخه فارسی هم ممکن خواهد بود؟

شنیدم که مامبولرن روش داره کار میکنه. خواهش می کنم با توجه به اهمیت گالری تصاویر قبل از انتشار (به هر شکل) یک نسخه دمو منتشر کنید تا کاربران بیشتر باهاش آشنا بشن و اگر به مشکلی هم برخورد کردن اطلاع بدهند.

درود ... :)

sorry4uboth
11-17-2006, 12:53 PM
1- هیچ تضمینی نداره! چون نویسندش ما نیستیم!
2- مشکلی که میفرمائید در نسخه فارسی وجود نداره
این لینکم ببین!

مقایسه گالری های موجود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

webpen
11-17-2006, 01:01 PM
قبل از انتشار دمو منتشر می کنید؟

sorry4uboth
11-17-2006, 01:06 PM
حتما دمو هم منتشر میکنیم

webpen
11-18-2006, 07:17 AM
;) ;)
خیلی خوبه چون لوکال در مورد گالری تصاویر به خوبی جواب نمیده.
سپاس.