PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با پلاگین multithumb

donbal
08-30-2010, 11:03 AM
سلام من اومدم از پلاگین multithumb استفاده کنم
بعد از فعالسازی وقتی صفحه بالا می یاد عکس ها رو کوچیک نشون می ده ولی وقتی رو عکس کلیک میکنی عکس رو تو یه صفحه دیگه کامل بالا می یاره
و وقتی که بارگزاری صفحه تموم می شه روی عکس که کلیک می کنم یه صفحه سفید به صورت آژاکس بالا می یاره و عکس رو نشون نمی ده
مشکل از کجاست ؟

deldar1
08-30-2010, 01:44 PM
سلام.در تنظیمات پلاگین نوع نمایش را از قسمت Popup method تغییر دهید

deldar1
08-30-2010, 01:44 PM
دوستان حالا خودم یک مشکل دارم و آن اینکه تنظیمی برای این پلاگین می باشد تا کوچکساز فقط در مورد عکسهای صفحه اصلی عمل کند؟ یعنی در ادامه متن عمل نکند؟ لطفا راهنمایی بفرمائید

reza41
06-23-2011, 10:24 AM
سلام.در تنظیمات پلاگین نوع نمایش را از قسمت Popup method تغییر دهید

سلام من وقتی در اون قسمت تغییر میدم. اگر تنظیم رو روی popUp قرار بدم وقتی روی عکس کوچک کلیک می کنی هیچ اتفاقی نمی افته و وقتی روی گزینه های دیگه قرار می دم در یه صفحه جدا عکس رو باز می کنه لطفا راهنمایی کنید. تا حالا 5 تا پلاگین مختلف در این زمینه امتحان کردم همه یه مشکلی دارند.

reza41
06-24-2011, 11:25 AM
دوستان کسی جوابی نداره؟ راهنمایی بکنید یا اینکه یه پلاگین دیگه که واقعا کار کنه معرفی کنید. ممنون

ayoubghaderi
07-18-2011, 08:26 PM
من از این پلاگین برای سایت خبری استفاده کردم که البته خوب هم جواب دادم اما تنها برای صفحه اصلی مفیده و به مطالب صفحه اصلی یه سر و شکل خوب میده.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم یه نمونه از تنظیمات که خودم استفاده کردم و در پیاده سازی هیچ مشکلی ندیدم و همه چیز درست بود